İphone 7 ye 4000 tl vermek

Ata Şen

80+ Silver
Reaksiyon skoru
818
Arkadaşlar merhaba arkadaşım samsung j7 prime kullanıyordu. Telefonunun ekranı kırılmıştı ve eskidi bu sebeple telefon yükseltecek ama 4000tl ye sıfır iphone 7 alcak ben de dedimki böyle saçmalık mı olur 2016 yılı telefon o para verilmez dedim. O da inatla alacak sizce haklı mıyım yoksa 4k ya iphone 7 alınır mı ?

Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
mallik olur

0 alınmaz. 2. el 8 bulunur o fiyata.

Arkadaşlar merhaba arkadaşım samsung j7 prime kullanıyordu. Telefonunun ekranı kırılmıştı ve eskidi bu sebeple telefon yükseltecek ama 4000tl ye sıfır iphone 7 alcak ben de dedimki böyle saçmalık mı olur 2016 yılı telefon o para verilmez dedim. O da inatla alacak sizce haklı mıyım yoksa 4k ya iphone 7 alınır mı ?
Iphone 7’nin üretimi biteli yıllar oldu, dolayısıyla sıfırı piyasada yok. Ha serviste yenilenmiş olabilir ama ona bile 4k verilmez öyle diyim. Onun yerine 2.el 8 veya 7 Plus kovalayabilir.

iPhone şartsa alınabilir. Bana soracak olursanız hiç önermem. Android'e yönelirim.

iPhone şartsa alınabilir. Bana soracak olursanız hiç önermem. Android'e yönelirim.
Ben de öyle söyledim fakat kabul etmiyor kararını vermiş bir teknolojik aleti araştırıp al diyorum o da sanki araştırmadık diyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Zaten iphone 7 2016 da çıktı şuan üretilmiyordur bile

Ben de öyle söyledim fakat kabul etmiyor kararını vermiş bir teknolojik aleti araştırıp al diyorum o da sanki araştırmadık diyor.

Dostum, karışmayın o zaman. Kendi bildiğini okusun. Sonra sen değil kendisi pişman olacak zaten.

Sıfır iPhone 7'yi nereden bulmuş? Gerçekten sıfır olsa bile 4000 TL verilmez. O fiyata temiz 8'ler bulunuyor.

ben 4 yıl önce o fiyata aldım
şimdi kesinlikle verilmez

Hocam arkadaşınıza karışmayın. Sorun yaşamaya başlayınca dalga geçmek için neler diyeceğinizi düşünün.

4000₺'ye iPhone 8 baksın arkadaşın. 10 dakikamı ayırsam bir yerde illa temiz iPhone 8 bulabilirim. Arkadaşına da atarsın o linki artık aynı fiyata da gidip 1 model almayı düşünmeye devam etmez diye düşünüyorum.

1650732223061.png

Sarı sitede diğer iPhone modellerine göre iPhone 8/Plus modellerinde çok fazla ilan var bunların arasında Param Güvende ile güzel bir tane model bulunabilir illa.

Geri