İphone 7 ye 4000 tl vermek

4k’ya doğru dürüst 8 Plus yok arkadaşlar ,onun yerine orta sınıf android daha mantıklı görünüyor.

Bütçe 5k’yı aşmadığı sürece Apple’a yönelmek yanlış ,4000’i olana da İp 8 önermek bana doğru gelmiyor bir apple kullanıcısı olarak malum ekran küçük ve ikinci el temiz o fiyata zor .

Dediğim gibi orta sınıf sıfır Android mantıklı görünüyor ama ileride yaşayacaklarına da ben kefil olmam : D

Ölçsün biçsin kararı kendi versin diyelim .
 
3000 de olabilir hatırlamıyorum hatırladığım 5000di ama annem 3k diyor 4k da ortası
Ben 2018'de iPhone 8 aldığımda Vatan Bilgisayar'da iPhone 7 tam 3000 TL'ydi hiç unutmuyorum. Aradaki farka değer mi değmez mi diye düşünmüştüm çünkü. 2022'de 4000 TL olmuş olaya bak :)
 
Dostum, karışmayın o zaman. Kendi bildiğini okusun. Sonra sen değil kendisi pişman olacak zaten.
Arkadaşa katılıyorum. Fikrinden caydırırsanız, aldığı telefonu beğenmediğinde başınıza kakacaktır. Uğraşmaya deymez.
 
iPhone 7’nin ikinci el fiyatı 2.500 TL civarı. 4.000 TL’ye sıfırı alınmaz. Ya sıfır bir Android cep telefonu ya da ikinci elden temiz bir iPhone 8 satın alsın.
 
Ben 2018'de iPhone 8 aldığımda Vatan Bilgisayar'da iPhone 7 tam 3000 TL'ydi hiç unutmuyorum. Aradaki farka değer mi değmez mi diye düşünmüştüm çünkü. 2022'de 4000 TL olmuş olaya bak :)
ben ilk aldığım xaman 2017 türk telekomda tabelada 5k yazıyodu ama biz 3k ya almışız🧐
 
Arkadaşlar merhaba arkadaşım samsung j7 prime kullanıyordu. Telefonunun ekranı kırılmıştı ve eskidi bu sebeple telefon yükseltecek ama 4000tl ye sıfır iphone 7 alcak ben de dedimki böyle saçmalık mı olur 2016 yılı telefon o para verilmez dedim. O da inatla alacak sizce haklı mıyım yoksa 4k ya iphone 7 alınır mı ?
4000 e iphone 7 ? Sakın almasin... üstüne 1k daha eklesin 8 plus bile alabilir....
 
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

   

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,972
Mesajlar
10,500,948
Üyeler
185,008
Son üye
toramanjnr
Geri
Top