Techno08
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 11,112
şuan lise 2 öğrencisiyim liseye geçmeden güzel bir lise hayalim vardı zaten şehrimde nitelikli okul sayısı çok az onlardan birine gitmek istiyordum şimdi lise 2 oldum yakında sınav öğrencisi olacağım sayısalı seçtim fakat hangi mesleği istediğimi hangi üniversitede okumak istediğimi bilmiyorum bu yüzden düzenli çalışmıyorum motivasyonum düştüğünde hadi lan bu meslek için basss deyip gazlayamıyorum kendimi kendime hangi mesleğin uygun olduğunu ve hangi meslekte işsiz kalmayacağımı bilmiyorum fikirleriniz neler ?
@Harley Quinn❖ , @Techno08 , @Furkan Karagülle , @rdeM , @The Last Dragonborn , @RevDeisDou , @Hudzell , @Fatieh , @Berk Atmaca
Önce kendini tanıman lazım. Neyi yapmayı seviyorsan o alana yönelebilirsin. Mesela ben psikolojik ve polisiye tarzı romanlar okumayı seviyordum bundan dolayı psikoloji okuyorum aynı zamanda müzik ile de ilgilendiğim için keman çalışıyorum. Dediğim gibi önce kendini tanıman lazım ki hedef belirleyebilesin.
Bir örnek vermek daha gerekirse benim gibi yasuo oynayıp da soloda oynamak gibi hatalar da yapma kendini tanı dediysem de o kadar değil