Letgo dolandırıcılık

Reaksiyon skoru
62
Merhaba. Letgodan akıllı saat alacaktım. Adam kargolarım dedi parayı verdim engelledi filan cumhuriyet savcısına gittim bugün ifademi ve delil istediler her şeyi verdim yazışmaları dekont filan. Sizce ne olur durum parayı alırmıyım alamazmıyım

Nasıl böyle bir haya yaptınız. Yüksek ihtimalle olumlu sonuçlar. Geçmiş olsun.

kanıt varsa sıkıntı yok ama ikinci el de buluşarak alışverişi yapmak daha sağlıklı yada sahibinden param güvende şekilde alışveriş yapacaksın geçmiş olsun.

Hocam keşke inanmasaydınız.
Facebookta genellikle referans ile yapılıyor o.

Merhaba. Letgodan akıllı saat alacaktım. Adam kargolarım dedi parayı verdim engelledi filan cumhuriyet savcısına gittim bugün ifademi ve delil istediler her şeyi verdim yazışmaları dekont filan. Sizce ne olur durum parayı alırmıyım alamazmıyım
Hocam parayı gönderirken açıklamaya bir şey yazmış mıydınız ? Yanlış hatırlamıyorsam bunun etkisi oluyordu.

Hocam parayı gönderirken açıklamaya bir şey yazmış mıydınız ? Yanlış hatırlamıyorsam bunun etkisi oluyordu.
Evet yazdım apple watch diye
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam keşke inanmasaydınız.
Facebookta genellikle referans ile yapılıyor o.
Letgo da buldum şahsı whatsaap geçtik.

Sor
Nasıl böyle bir haya yaptınız. Yüksek ihtimalle olumlu sonuçlar. Geçmiş olsun.
Çok sağolun bakalım cumhuriyet savcısına verdim herşeyi

kanıt varsa sıkıntı yok ama ikinci el de buluşarak alışverişi yapmak daha sağlıklı yada sahibinden param güvende şekilde alışveriş yapacaksın geçmiş olsun.
dekont var whatsaap yazışmalar var ıban numarası telefon numarası filan. Parayı atarken hatta açıklamaya apple watch diye yazdım

Evet yazdım apple watch diye

Letgo da buldum şahsı whatsaap geçtik.

Sor

Çok sağolun bakalım cumhuriyet savcısına verdim herşeyi

dekont var whatsaap yazışmalar var ıban numarası telefon numarası filan. Parayı atarken hatta açıklamaya apple watch diye yazdım
Tamam sen elinden geleni yapmışsın,olumlu sonuçlanırsa birde tazminat davası açarsın tadından yenmez.

Şikayet ettiğin kişi yurt dışında değilse bu iş tamamdır.

Bu suçtan hapis yatırmazlar ve sende o parayı alamazsın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,310
Üyeler
188,401
Son üye
3210
Geri