İtopya DA-G5 Sistem Hatalarından BIKTIM!!!

Temiz bir windows kurulumu sonrasında başka hiçbir driver kurmadan ve windows update in ekran kartı kurulumunu yaptırtmadan önce direk amd nin sitesinden güncel driverı indirip kurulum yaparmısınız ? Benzer bir durumda 6600 'lü sistemde sorunu çözmüştüm.

Eğer yapmak zor olur diyorsanızda uygun olduğum bir günde benim çalıştığım ofise gelebilirseniz gelin birlikte deneyelim dilerseniz. Maksat dayanışma olsun..

siyah ekranin wattmandan kaynakli oldugunu dusunuyorum itopya ile iletisime gecin bence
No no no, forumdaki çok bilen arkadaşlar RX 6000 serisinde bir tane problem göster dişimi kırıcam diyorlar sürekli. Ekran kartıyla alakalı değildir o yüzden! O fiyata rx6600 varcılar dişinden-başından olmasın şimdi.

Takım tutar gibi şirket savunuyorlar, şaka gibi.

Temiz bir windows kurulumu sonrasında başka hiçbir driver kurmadan ve windows update in ekran kartı kurulumunu yaptırtmadan önce direk amd nin sitesinden güncel driverı indirip kurulum yaparmısınız ? Benzer bir durumda 6600 'lü sistemde sorunu çözmüştüm.

Eğer yapmak zor olur diyorsanızda uygun olduğum bir günde benim çalıştığım ofise gelebilirseniz gelin birlikte deneyelim dilerseniz. Maksat dayanışma olsun..
pek yapabileceğimi sanmıyorum ama discord var mı sizde?

aynı problemler nvidiada da olabiliyor cnm. sadece amd'de olan problemler değil bunlar. boş fanboyluk yapmayın.
Nvidia kart kullaniyorum 8 aydır maks 4 kere hata aldım rx 580 kullanan kuzenim her ay 4-5 kere hata alıyorum dedi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Nvidia kart kullaniyorum 8 aydır maks 4 kere hata aldım rx 580 kullanan kuzenim her ay 4-5 kere hata alıyorum dedi
Nvidia kart konusunda amdden çok daha iyi bir marka

Hangi AMD Software sürümünü kullanıyorsun?

:D

Kanka bilgin yoksa konuşma bence :D

Kullanmadan boş boş konuşuyorsun.
Coil whine kartta fiziksel bir durum gidersin degistirirler ve genel bir sorun wattman ise sanal bir sorun ve genellikle AMD de oluyor

Maalesef amd ekran kartlarına içim ısınmıyor. Onu alacağına bu alcılar var ama gerçekten nvidia amdye göre büyük bir güven veriyor

Ben saat 5 6 gibi sana yardımcı olucam kanka çözemez isen
çözemedim hala.Şimdiden yardımcı oluduğunuz için çok teşekkür ederim.

O sürüm sıkıntılı, 22.4.1 e geçin.

Sınavda Sallarken benim atış şekli
başka biri de 22.4.1 sıkıntılı 22.3.1'e geçin demişti.Ve rica ediyorum arkadaşlar artık konumun altında AMD VS NVIDIA davası yapmayın yahu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,167
Üyeler
185,229
Son üye
Father
Geri