Temiz bir windows kurulumu sonrasında başka hiçbir driver kurmadan ve windows update in ekran kartı kurulumunu yaptırtmadan önce direk amd nin sitesinden güncel driverı indirip kurulum yaparmısınız ? Benzer bir durumda 6600 'lü sistemde sorunu çözmüştüm.
Eğer yapmak zor olur diyorsanızda uygun olduğum bir günde benim çalıştığım ofise gelebilirseniz gelin birlikte deneyelim dilerseniz. Maksat dayanışma olsun..
No no no, forumdaki çok bilen arkadaşlar RX 6000 serisinde bir tane problem göster dişimi kırıcam diyorlar sürekli. Ekran kartıyla alakalı değildir o yüzden! O fiyata rx6600 varcılar dişinden-başından olmasın şimdi.
Temiz bir windows kurulumu sonrasında başka hiçbir driver kurmadan ve windows update in ekran kartı kurulumunu yaptırtmadan önce direk amd nin sitesinden güncel driverı indirip kurulum yaparmısınız ? Benzer bir durumda 6600 'lü sistemde sorunu çözmüştüm.
Eğer yapmak zor olur diyorsanızda uygun olduğum bir günde benim çalıştığım ofise gelebilirseniz gelin birlikte deneyelim dilerseniz. Maksat dayanışma olsun..
Merhabalar,bilgisayarı alalı 2 ay oldu.Ve aldığım günden sonra sorunlar yaşamaya başladım ; Bu sorunlar : 1.)Ekran kartı driver'ı arada çöküyor.Oyun oynarken ve ağır işlemler yaparken çökmeyen ekran kartı düşük kullanımlarda (Chrome'da video izlerken,metin dosyası yazarken vb.) gibi durumlarda...
Oyunlarda RTX açınca bir süre sonra donma, çökme ve siyah ekran gibi sorunlar oluyor. Denediğim oyunlar: Minecraft RTX, Control, Cyberpunk 2077, Quake 2 de denedim. Hiçbiri çalışmadı. Saydığım oyunlarda RTX kapalıyken rahatça Ultra ayarlarda oynayabilirken, RTX açınca kısa süre içinde çöküyor...
Oyunlarda RTX açınca bir süre sonra donma, çökme ve siyah ekran gibi sorunlar oluyor. Denediğim oyunlar: Minecraft RTX, Control, Cyberpunk 2077, Quake 2 de denedim. Hiçbiri çalışmadı. Saydığım oyunlarda RTX kapalıyken rahatça Ultra ayarlarda oynayabilirken, RTX açınca kısa süre içinde çöküyor...
Arkadaşlar sistemimde RTX 2070 Super Ventus 2 fanlı model kullanıyorum. Sıkıntısız oynadığım oyunlarda RTX açınca bir süre gayet normal oynuyorum sonra bir anda ekran çöküyor. DLSS de açıyorum genelde ama o çökertmiyor. Denediğim oyunlar: Quake 2 RTX, Control, Minecraft RTX BETA, Cyberpunk...
Ekran kartı drıverini 2veya 3 gün önce yükledim Ekran kartım gigabayte rtx 2060 Yükledikten sonra 2-3 gündür mavi ekran alıyorum valorant çöküyor bugün başka bir oyundayken siyah ekran kalıp sinyal yok dedi neden olabilir
Selamlar, başlıkta gördüğünüz gibi ekran kartımda coil whine sorunu var. Çok rahatsız edecek seviyede değil ama yüksek fpslerde(örn. cs go 500-600 fps) ses biraz artmaya başlıyor. Boşta çalışırken hiç ses yok ama dediğim gibi yüksek fps aldığım yerlerde tiz bir ses söz konusu. Kart 3 yıllık...
Eski sistemimdeki 1660 süperde coil whine sorunu vardı garantıye gondermemıstım bir süre kullandıktan sonra sistemimi satıp 3060 a geçtim. yaklaşık 1 hafta sonunda ekran kartımdan ses geldigini farkettim. eski ekran kartımdan da aşına oldugum icin coil whine problemı oldugunu fark ettım. ekran...
Bu coil whine'ı kesmenin bir yolu yok mu? Genelde Fps sabitle falan demişler de, CS:go giriyorum 400Fps coil whine yok, RDR2 & BF5 giriyorum 60 Fps coil whine senfoni vericek resmen? Direkt olarak FPS ile alakalı değil sanırım, ekran kartının ne kadar ağır yük altında kaldığı mı esas faktör...