Sistemimi Yükselticem Hangi İşlemciyi Almalıyım

proofum

80+
Reaksiyon skoru
15
Ekran Kartı : Gt430
Ana Kart : asus m2n68-am se2
İşlemci : amd athlon 64 x2 4400+

İşlemcimi değiştirmek istiyorum daha iyi bir işlemci almak istiyorum ama bu ana kartın hangi işlemciyi desteklediğini ve ekran kartımı en iyi hangi işlemci besler bilmiyorum yardım edermisiniz ?

Amd phenom ii x4 modellerine bakabilirsiniz ama 125W tdp olabiliyor. Psu'nuz ne durumda ve bütçeniz nedir ?

Hocam tavsiyeyi anakart ve işlemci olarak sunacaktım yine 2.el alın diye ama onlarda 750tl seviyesine çıkıyor.Mevcut kartınız artık kullanılamaz hale gelmiş.Şu ikisini 2.elden bulabilirseniz kendi şehrinizde gayet iyi olacaktır.

bütçem
Amd phenom ii x4 modellerine bakabilirsiniz ama 125W tdp olabiliyor. Psu'nuz ne durumda ve bütçeniz nedir ?

500tl psu 350w
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam tavsiyeyi anakart ve işlemci olarak sunacaktım yine 2.el alın diye ama onlarda 750tl seviyesine çıkıyor.Mevcut kartınız artık kullanılamaz hale gelmiş.Şu ikisini 2.elden bulabilirseniz kendi şehrinizde gayet iyi olacaktır.

teşekkür ederim peki bu sistem benim ekran kartıma bi sorun oluştura bilirim çünkü şuanki işlemcim çok fazla dar boğaza giriyor bi uyumsuzluk dar boğaz sorunu olurmu

teşekkür ederim peki bu sistem benim ekran kartıma bi sorun oluştura bilirim çünkü şuanki işlemcim çok fazla dar boğaza giriyor bi uyumsuzluk dar boğaz sorunu olurmu

bütçem

500tl psu 350w

Hayır ekran kartını fazlasıyla besler darboğaz söz konusu bile olmaz ayrıca daha yüksek ekran kartı alırsanız birgün onuda kullanabilirsiniz.Rx 570 4gb mesela.

Hayır ekran kartını fazlasıyla besler darboğaz söz konusu bile olmaz ayrıca daha yüksek ekran kartı alırsanız birgün onuda kullanabilirsiniz.Rx 570 4gb mesela.
peki şuanki ana kartım üzerine bi işlemci takmak istesem hangi işlemciyi önerirsiniz
çünkü şuanda elimde b450m s2h ana kart var bi para bekliyorum o anakarta apu dizicem beni idare ede bilcek bi işlemci varmıdır

peki şuanki ana kartım üzerine bi işlemci takmak istesem hangi işlemciyi önerirsiniz
çünkü şuanda elimde b450m s2h ana kart var bi para bekliyorum o anakarta apu dizicem beni idare ede bilcek bi işlemci varmıdır

Anakartınız her apu işlemcilerin hepsine yeter hocam.Bütçenize göre istediğinizi alabilirsiniz benim önerim çok para harcamayın apuya 1300 liraya 3200g alabilirseniz her oyunu lowda açar.5600g 3500 lira bulabilirsiniz 2.elde ve çift slot 8*2 ram almanız gerekiyor ki yüksek fps alabilesiniz.

Anakartınız her apu işlemcilerin hepsine yeter hocam.Bütçenize göre istediğinizi alabilirsiniz benim önerim çok para harcamayın apuya 1300 liraya 3200g alabilirseniz her oyunu lowda açar.5600g 3500 lira bulabilirsiniz 2.elde ve çift slot 8*2 ram almanız gerekiyor ki yüksek fps alabilesiniz.
asus m2n68-am se2 ana kart için beni idare ede bilcek bi işlemci önerir misiniz? yeni sistem dizene kadar

Bu işlemci sizinkinden 2 kat daha iyi isterseniz alabilirsiniz.

2.elde bulursanız oradan alın yoksa gittigidiyordan alın hocam.

Birde daha ucuza bunuda alabilirsiniz Performansı %40 falan daha iyi

Bu işlemci sizinkinden 2 kat daha iyi isterseniz alabilirsiniz.

2.elde bulursanız oradan alın yoksa gittigidiyordan alın hocam.

Birde daha ucuza bunuda alabilirsiniz Performansı %40 falan daha iyi
1. işlemciyi alırsam ekran kartımı yeterince besler demi reis darboğaz olmaz bide ana kart uyumsuzluğu vb durumlar olmaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,491
Üyeler
192,730
Son üye
Zeyx001
Geri