uydu3
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,572
Bios güncellemesi yapılı geldi mi hocam hangi işlemcide kullandınızbayadır böyle. 2 gün önce sipariş ettim sağ salim geldi hızlı ve güvenilir bir firma bilginize.
Bios güncellemesi yapılı geldi mi hocam hangi işlemcide kullandınızbayadır böyle. 2 gün önce sipariş ettim sağ salim geldi hızlı ve güvenilir bir firma bilginize.
Ram olmadığı için görüntü yok. AMD ryzen 5 5600 için aldım. Ram gelince deneyeceğim inşallah.Bios güncellemesi yapılı geldi mi hocam hangi işlemcide kullandınız
Ram ne zaman gelecek hocam yakın zamanda ise haber ederseniz sevinirimRam olmadığı için görüntü yok. AMD ryzen 5 5600 için aldım. Ram gelince deneyeceğim inşallah.
yakında gelecek ama hdd yok bir şekilde ulaşırsam bios güncellenmiş mi bakarım.Ram ne zaman gelecek hocam yakın zamanda ise haber ederseniz sevinirim
Istersen Ryzen 9 5900X olsun bios update flash dan yap Qflash yerinden.işlemci yok 2. nesil işlemci lazım benim işlemcinin bios unu atmam için.
ürünün resimlerindede yazıyor ryzen 2000 desktop felan filan.
o dediğin özellik bu anakart da yok heralde.Istersen Ryzen 9 5900X olsun bios update flash dan yap Qflash yerinden.
Ben de aldım yapılı geldi hocam. Taktım 5600 ü çalıştı. Sadece biraz geç açıldı.Bios güncellemesi yapılı geldi mi hocam hangi işlemcide kullandınız
peki siz mi diyorsunuz onlara işlemcim şu mesela ona göre atarlar yani öyle umuyorum.Ben de aldım yapılı geldi hocam. Taktım 5600 ü çalıştı. Sadece biraz geç açıldı.
Sana yakın şube varsa yurt içi şube adresi ver şube teslim gidip al , eve gelmekte sıkıntı varsa sen gidiveranladım bro yurtiçi kargo olması çok kötü ya en son elektronik olarak bilgisayarımı aldığımdaisatnbulda oturduğum halde taa silivriye gitmişti 1 tane akıllı yüzünden, sonra geri geldi adrese kasa cam kırık felan filan :/
birde benim bulunduğum bölgedeki yurtiçi kargo evlere dağıtımı yapmıyor 1 hafta ellerinde bekletiyolar ancak öyle nereye şikayet edersek edelim pffff...
Zaten anakart sayfasında yazıyor. Bios güncellemesi yapılarak gönderilir diye. Bende not olarak yazdım.peki siz mi diyorsunuz onlara işlemcim şu mesela ona göre atarlar yani öyle umuyorum.
Hocam tum anakartlarda var tek adi değişik oluyor.o dediğin özellik bu anakart da yok heralde.
Az Daha Zorlasak Belediye Tarafından Dağıtılacak Öyle Bir Anakart![]()
GIGABYTE B450M S2H AMD B450, DDR4, AM4 Ryzen, SATA6Gb/s, M2, USB3.1, D-SUB, DVI-D, HDMI microATX Anakart - inventus
GIGABYTE B450M S2H AMD B450, DDR4, AM4 Ryzen, SATA6Gb/s, M2, USB3.1, D-SUB, DVI-D, HDMI microATX Anakartinventus.com.tr