Neler Yeni

🔥İndirim GIGABYTE B450M S2H 438'TL

john

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
613
İsim
john
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar.
bende bunu almayı düşünüyorum bios güncelleyip gönderceklermiş acaba ürünü 2.el gönderirler mi
şikayet var a baktığımda bu nedenden 2 kişi gördüm anakart gelmiş ve hasarlıymış felan teknik servise yönlendirmişler felan filan
sizce güvenilir mi ?
(bu arada ben cuma günü alırsam almayı düşünüyordum keşke indirimi hemen paylaşmasaydın şimdi hiç alamıcam sanırım)

babapro21

80+ Bronze
Noldu 😂
Mesaj otomatik birleştirildi:

bende bunu almayı düşünüyorum bios güncelleyip gönderceklermiş acaba ürünü 2.el gönderirler mi
şikayet var a baktığımda bu nedenden 2 kişi gördüm anakart gelmiş ve hasarlıymış felan teknik servise yönlendirmişler felan filan
sizce güvenilir mi ?
(bu arada ben cuma günü alırsam almayı düşünüyordum keşke indirimi hemen paylaşmasaydın şimdi hiç alamıcam sanırım)
Bios update zor deilki kendin yap.

john

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
613
İsim
john
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar.
Noldu 😂

Bios update zor deilki kendin yap.
işlemci yok 2. nesil işlemci lazım benim işlemcinin bios unu atmam için.
ürünün resimlerindede yazıyor ryzen 2000 desktop felan filan.

BERKANY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,371
İsim
Berkay BABUCCU
sizce güvenilir mi ?
bugün geldi ürün 0 idi bilgin olsun.

john

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
613
İsim
john
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar.

john

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
613
İsim
john
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar.
evet gigabyte b450 s2h.
bios güncellettin mi nasıl ulaşıyolar sana işlemcini öğrenmek için felan birde anakartı kurdun mu sistem çalışıyor dimi sorun yok son olarak da hangi kargoyla geliyor.

BERKANY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,371
İsim
Berkay BABUCCU
bios güncellettin mi nasıl ulaşıyolar sana işlemcini öğrenmek için felan birde anakartı kurdun mu sistem çalışıyor dimi sorun yok son olarak da hangi kargoyla geliyor.
ram yok elimde. Sadece kasayı çalıştırdım çalışıyor ancak bios güncel vb kısımlarını daha kontrol edemedim. Yurtiçi ile geldi.

• Beğen
Reaksiyonlar: john

john

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
613
İsim
john
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar.
ram yok elimde. Sadece kasayı çalıştırdım çalışıyor ancak bios güncel vb kısımlarını daha kontrol edemedim. Yurtiçi ile geldi.
anladım bro yurtiçi kargo olması çok kötü ya en son elektronik olarak bilgisayarımı aldığımdaisatnbulda oturduğum halde taa silivriye gitmişti 1 tane akıllı yüzünden, sonra geri geldi adrese kasa cam kırık felan filan :/
birde benim bulunduğum bölgedeki yurtiçi kargo evlere dağıtımı yapmıyor 1 hafta ellerinde bekletiyolar ancak öyle nereye şikayet edersek edelim pffff...

BERKANY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,371
İsim
Berkay BABUCCU
anladım bro yurtiçi kargo olması çok kötü ya en son elektronik olarak bilgisayarımı aldığımdaisatnbulda oturduğum halde taa silivriye gitmişti 1 tane akıllı yüzünden, sonra geri geldi adrese kasa cam kırık felan filan :/
birde benim bulunduğum bölgedeki yurtiçi kargo evlere dağıtımı yapmıyor 1 hafta ellerinde bekletiyolar ancak öyle nereye şikayet edersek edelim pffff...
Kargoya verilmeden firmayı ara mesai saatlerinde açıyorlar durumu bahset başka kargo ile verebilirler. Pazartesi kargoya verildi salı evimdeydi öglene kadar.

• Beğen
Reaksiyonlar: john

john

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
613
İsim
john
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar.
e
Kargoya verilmeden firmayı ara mesai saatlerinde açıyorlar durumu bahset başka kargo ile verebilirler. Pazartesi kargoya verildi salı evimdeydi öglene kadar.
evet dediğin mantıklı saol bro

aklımda şöyle bir şey var öyle yapıyım diyorum ama yine çıkmaz bir yol var
aklımdaki : ürünü bana açmadan sıfır göndercekler bende teknik servise götürüp bios u attırıcam
çıkmaz yol : bir türlü adresi bulunamayan gigabyte teknik servisi.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,744
Üyeler
163,713
Son üye
İsademirel01
Top Bottom