İnternetsiz mobil oyun önerisi

Bathan_YT

80+ Silver
Reaksiyon skoru
733
Mahkum bayram geldi biz de büyük ihtimalle yaylaya gidecez ordada çok az internet çekiyor ondan dolayı internetsiz oyun önerebilir misiniz?
Futbol
Savaş
Silah falan o tip oyunlar tabi bildiğiniz güzel başka oyunlar varsa bunlardan başka onları da önerebilirsiniz

Mahkum bayram geldi biz de büyük ihtimalle yaylaya gidecez ordada çok az internet çekiyor ondan dolayı internetsiz oyun önerebilir misiniz?
Futbol
Savaş
Silah falan o tip oyunlar tabi bildiğiniz güzel başka oyunlar varsa bunlardan başka onları da önerebilirsiniz
shadow fight 2 müptelası oldum güzel bence
asphalt 9 da olabilir

Sand:box tarzı küçük oyunlar ya da god sim tarzı oyunlar sıkmaz. Futbol oyunu olarak Score Hero veya NSF sevebilirsin.

shadow fight 2 müptelası oldum güzel bence
asphalt 9 da olabilir
Sand:box tarzı küçük oyunlar ya da god sim tarzı oyunlar sıkmaz. Futbol oyunu olarak Score Hero veya NSF sevebilirsin.
Teşekkür ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Stardew valley
Lone Wolf
AirFighterPro
Limbo
Bu oyunların konusu yani savaş mı futbol mu

Earn to Die 1 ve 2

Hepsi farklı türde, stardew valley çiftçilik ve rp üzerine efsane bir oyun. Lone Wolf mobilde olan hikayeli en iyi oyunlardan bence shooter temalı oyun. AirFighter çok güzel bir uçak oyunu ama sanırım İnternet gerekiyordu buna. Limbo da baya iyi parkur puzzle oyunu.

Hepsi farklı türde, stardew valley çiftçilik ve rp üzerine efsane bir oyun. Lone Wolf mobilde olan hikayeli en iyi oyunlardan bence shooter temalı oyun. AirFighter çok güzel bir uçak oyunu ama sanırım İnternet gerekiyordu buna. Limbo da baya iyi parkur puzzle oyunu.
Kobe wolf u indirdim ilk defa mobil de hikaye oyunu gördüm hemen oynadım

Air Fighters Pro
Soulcraft 1
Running Fred
NOVA Legacy
The Room Serisi (ücretli-bulmaca)
Dead Effect 1

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular