Alfais 4847 Ne İşe Yarıyor?

KnightDavion

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
495
Bütçe
110
Merhaba.

Alfais 4847 satın aldım.

ARGB çoklayıcıya ihtiyacım var 5-6 adet. Bütçem 110 TL. “Fan” ile işim bulunmamaktadır. Sadece kasamdaki ARGB ledler için çoklayıcıya ihtiyacım var.

Bu ürün fan mı çokluyor ARGB bağlantısını mı çokluyor yoksa her ikisi de mi?

(Emin olmamakla birlikte bildiğim kadarıyla fan ve argb pinlerinin kalınlığı farklı. Fan pinleri daha kalın ve erkek fan pini kalın olduğu için dişi argb pinine girmiyor)

Bu ürünü daha önceden kullanan veya kesin bilgisi olan arkadaşların yardımını rica ederim.

Alıntıyı görüntüle

Merhaba.

Alfais 4847 satın aldım.

ARGB çoklayıcıya ihtiyacım var 5-6 adet. Bütçem 110 TL. “Fan” ile işim bulunmamaktadır. Sadece kasamdaki ARGB ledler için çoklayıcıya ihtiyacım var.

Bu ürün fan mı çokluyor ARGB bağlantısını mı çokluyor yoksa her ikisi de mi?

(Emin olmamakla birlikte bildiğim kadarıyla fan ve argb pinlerinin kalınlığı farklı. Fan pinleri daha kalın ve erkek fan pini kalın olduğu için dişi argb pinine girmiyor)

Bu ürünü daha önceden kullanan veya kesin bilgisi olan arkadaşların yardımını rica ederim.

Alıntıyı görüntüle
Sadece RGB çokluyor.

ARGB çoklayıcı. Fan çoklayıcı değil.

Neredeyse tüm sitelerde başlıklara Fan çoklayıcı diye yazmışlar... Teşekkür ederim.
Yok hocam rgb için hub farklı fan için hub farklı. Pin kalınlığından ayırt edilebiliyor zaten, rica ederim. Çalışırsa bilgilendirir misin? Bu marka çoklayıcıyı hiç denemedim de.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,520
Üyeler
183,848
Son üye
bexonway
Geri