Ilişkim bitti kendimi kirlenmiş hissediyorum..

Batuw

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,122
Ilk defa opustugum bir birimize dokunduğumuz eğlenceli vakitler geçirdiğimiz birlikte film izlediğimiz ilişkimi karşı taraf bitirdi ben başka bir kıza bakamıyorum bir kaç teklif aldım ama reddettim hiç bir kızla yakinlasamiyorum ben bunu nasıl unutabilirim :/

Ilk defa opustugum bir birimize dokunduğumuz eğlenceli vakitler geçirdiğimiz birlikte film izlediğimiz ilişkimi karşı taraf bitirdi ben başka bir kıza bakamıyorum bir kaç teklif aldım ama reddettim hiç bir kızla yakinlasamiyorum ben bunu nasıl unutabilirim :/
Kendi durumum. Gözden ırak olan gönülden de ırak olur. Yeni insanlar tanımaya başla unutursun

Kendi durumum. Gözden ırak olan gönülden de ırak olur. Yeni insanlar tanımaya başla unutursun
Olmuyo usta cidden çok güzel kızlarla konuştum ama güzellik değil mis mesele onun duyguları kokusu düşünceleriymis çok koyuyo ya ben başka biriyle aynı şeyleri nasıl yaşarım ki gene ..

Olmuyo usta cidden çok güzel kızlarla konuştum ama güzellik değil mis mesele onun duyguları kokusu düşünceleriymis çok koyuyo ya ben başka biriyle aynı şeyleri nasıl yaşarım ki gene ..
Yaşarsın, kimseye her anında güvenemezsin. Ben şahsen sevdiğim kadının ten kokusuna ve o bakışlarına hayran oluyorum. Tavsiyem yeni insanlar tanıyıp, yeni denizlere açılmandır.

Ne zaman ayrıldınız? Yeniyse eğer bir süre sonra düzelirsin merak etme.

Çok düşünüyorsun eskiyi. Nextle geç hocam. Başka kızlar bul unutursun.

Unutamazsın, alışırsın.

Bence şuan ondan başkasıyla olmaz gibi düşünüyorsun ama zamanla bu bitecek şuan bi alışmışlığın bir bitişi var hemen atlatamazsın

Geri