2011 Golf 1.6 Trendline alınır mı?

White_Recon

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
818
Hatasız, boyasız, tramersiz.
Beyaz renk, 1.6 benzinli ve lpgli.
Fiyatı 260.000 ₺.

Almayı düşünüyorum, kullanıcısı veya bilgi sahibi olanı varsa yardımınız çok makbule geçer. Teşekkürler.

1.6 düz motorlı bunlar sorunsuz motorlar ama performansı çokta iyi değil.
Yani atmosferik bir arabaya o para verilir mi bir düşünmek lazım. Kilometresi nedir? İlan var mı? Ben olsam hem sedan olmasından kaynaklı hem de daha iyi performansı olan Mk 3 focuslara bakardım.

Aslında alınır gibi.

Yani atmosferik bir arabaya o para verilir mi bir düşünmek lazım. Kilometresi nedir? İlan var mı? Ben olsam hem sedan olmasından kaynaklı hem de daha iyi performansı olan Mk 3 focuslara bakardım.

Hatasız, boyasız, tramersiz.
Beyaz renk, 1.6 benzinli ve lpgli.
Fiyatı 260.000 ₺.

Almayı düşünüyorum, kullanıcısı veya bilgi sahibi olanı varsa yardımınız çok makbule geçer. Teşekkürler.
Bence pahalı , 245 civarı piyasası

Bence pahalı , 245 civarı piyasası
O civarlarda yüksek kilometreli, hasarlı ve değişenli ilanlar mevcut maalesef. Eskişehir'de yaşıyorum, Kütahya'da okuyorum, o yüzden genel olarak bu iki şehirdeki ve yakınlarındaki ilanlara odaklanıyorum. Bakmadığım ilân kalmadı. Aklıma en yatanı bu oldu. 259'a bırakıyor.

O civarlarda yüksek kilometreli, hasarlı ve değişenli ilanlar mevcut maalesef. Eskişehir'de yaşıyorum, Kütahya'da okuyorum, o yüzden genel olarak bu iki şehirdeki ve yakınlarındaki ilanlara odaklanıyorum. Bakmadığım ilân kalmadı. Aklıma en yatanı bu oldu. 259'a bırakıyor.
Bilemedim , 2012 focuslar var bu fiyatlara , bence onlara da bakabilirsiniz.

Aslında alınır gibi.

Araçlardan anlıyorsanız, aklıma en çok takılan şey motoru. 1.6 TDI veya 1.4 TSI istiyorum ama TDI fiyat arttırıyor ve temizi yok. Otomatik ve 1.4 TSI'lar da fiyat arttırıyor. İlk arabam olacağı için bütçeyi çok da yükseltmek istemiyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bilemedim , 2012 focuslar var bu fiyatlara , bence onlara da bakabilirsiniz.
Hatchback istiyorum. Daha önce o model Focus'umuz vardı ama pek de sevmemiştim açıkçası.

Araçlardan anlıyorsanız, aklıma en çok takılan şey motoru. 1.6 TDI veya 1.4 TSI istiyorum ama TDI fiyat arttırıyor ve temizi yok. Otomatik ve 1.4 TSI'lar da fiyat arttırıyor. İlk arabam olacağı için bütçeyi çok da yükseltmek istemiyorum.
Düşük hacimli ve manuel tercih edebilirsiniz. Genel olarak 120 Km/h hızı geçmiyorsanız 1.0 TSI bile fazlasıyla yeterli olacaktır.

Düz motor alma. 1.6 TDI veya 1.4TSI tercih et. Ben 1.6TDI big turbo setuplamayı düşünüyorum.

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hatchback istiyorum. Daha önce o model Focus'umuz vardı ama pek de sevmemiştim açıkçası.
O zaman bir de temiz ibizalara bakabilirsiniz , onlar da güzeller.

Geri