Neler Yeni

Yardım Aula n169b Alınır mı?

Arkadaşlar iyi forumlar. Başlıkta bahsettiğim şu hoparlör alınır mı? Fiyatı sepette 600 TL ye geliyor. Pek yorum yok, yabancılar üstünkörü incelemiş, belki alıp kullanan vardır diye bir de buraya sorayım dedim. Tecrübe eden varsa veya markayı bilen bilgi verirse çok makbule geçer. Teşekkürler şimdiden.

Son düzenleme:

xWacky

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Nurullah Benli
Ben de almayı düşünüyorum deneyimleyen var mıdır?

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben de almayı düşünüyorum deneyimleyen var mıdır?
Hocam ben sipariş verdim ve bugün geldi, Dolby Access ile kullanıyorum. Başta jak ını takınca dip ses şeklinde bir cızırtı oldu ama sonra biraz oynatınca düzeldi, taktığım jak girişinden kaynaklı da olabilir yani bilemedim. Bunun dışında basları da fena değil, iki eksisi var sadece; birincisi, hoparlörün bir kapatma tuşu olmadığından bilgisayarı kapattığımda rgb ışıkları yanmaya devam ediyor usb girişini yalnızca kullanırken takmayı düşünüyorum o yüzden çok umursamadım bu durumu, ikincisi ise rgb ışığı kapatma veya rengini değiştirmek için gördüğüm kadarıyla bir tuş veya yazılımsal desteği yok. Onun dışında şuana kadar beni üzmedi. Size şöyle söyleyeyim sesi beklediğimden yüksek. Tam seste masamı titretecek kadar yüksek/güzel ses veriyor diyebilirim.
Edit: Aldığım sırada prime ile indirimdeydi ve kuponum vardı 39 lira, fiyatı bana 600 TL ye geldi.

xWacky

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Nurullah Benli
Hocam ben sipariş verdim ve bugün geldi, Dolby Access ile kullanıyorum. Başta jak ını takınca dip ses şeklinde bir cızırtı oldu ama sonra biraz oynatınca düzeldi, taktığım jak girişinden kaynaklı da olabilir yani bilemedim. Bunun dışında basları da fena değil, iki eksisi var sadece; birincisi, hoparlörün bir kapatma tuşu olmadığından bilgisayarı kapattığımda rgb ışıkları yanmaya devam ediyor usb girişini yalnızca kullanırken takmayı düşünüyorum o yüzden çok umursamadım bu durumu, ikincisi ise rgb ışığı kapatma veya rengini değiştirmek için gördüğüm kadarıyla bir tuş veya yazılımsal desteği yok. Onun dışında şuana kadar beni üzmedi. Size şöyle söyleyeyim sesi beklediğimden yüksek. Tam seste masamı titretecek kadar yüksek/güzel ses veriyor diyebilirim.
Edit: Aldığım sırada prime ile indirimdeydi ve kuponum vardı 39 lira, fiyatı bana 600 TL ye geldi.
Güle güle kullanın eski bir model olunca tereddütte kaldım bir de Aula N-108 var 400 TL civarında bunu mu tercih etsem yoksa aldığınız soundbarı mı tercih etsem kararsız kaldım ama bakalım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,078,583
Üyeler
171,403
Son üye
ozgurfrt
Top Bottom