Reverse Flash
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 962
Sizce hangisi mantıklı olur arkadaşlar? Fiyat bakımından en uygunu 12 mini tabii ki ama cok kararsız kaldım
Aralarında çok bir fark olmuyor ama paran da yetiyorsa en yenisini almak daha iyi olurSizce hangisi mantıklı olur arkadaşlar? Fiyat bakımından en uygunu 12 mini tabii ki ama cok kararsız kaldım
Android düşünmüyorum hocamŞahsen S22+ tercih ederdim.
Üçü arasından iPhone 12.
Bence iPhone 13 Mini'nin kamera tasarımı çirkin.Android düşünmüyorum hocam
Peki neden düz 12? 13 mini daha üst model ama ikisinin fiyatı birbirine yakın birde ben cok kararsız bir insanım biraz daha acabilirmisiniz?
iPhone 12 mini kullanıyorum. Küçük telefondan emin değilsen sakın alma sıkılırsın. Küçük telefon severim dersen 12 Mini al 13 ile aşırı fark yok ama küçük telefondan emin değilim dersen 12 tabii ki.Sizce hangisi mantıklı olur arkadaşlar? Fiyat bakımından en uygunu 12 mini tabii ki ama cok kararsız kaldım
iphone 13 mini'nin bataryası 12 den iyi.Bence iPhone 13 Mini'nin kamera tasarımı çirkin.
Ekran küçük.
Batarya küçük.
Bu sebeplerden dolayı iPhone 12.
Bataryası iyi değil. İşlemcinin verimliliği yüksek.iphone 13 mini'nin bataryası 12 den iyi.
sonuca baktığında bataryası daha iyi oluyor mantıken ve sadece işlemci ile alakalı değil ekran boyutunun da etkisi varBataryası iyi değil. İşlemcinin verimliliği yüksek.