Ülkeye ne oluyor böyle?

keremast

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
992
Şu zamanlar sessiz istiladir 13 yaşındaki bir kızın evlendirilmesidir vb. dostlar gündemi takip edemiyorum ama sonumuz ne olacak böyle? ülke elden mi gidiyor? cenabı hak sonumuzu hayır eylesin

Ülke zaten bu başımızdakiler başa geçtiğinden beri elden gitmişti..

Kafa örümcekleşmeye, milli değerler yok edilmeye, dini değerlere taciz edilmeye, araplaşmaya doğru gidiyoruz bişey yok.

Bi tane Türk varmış. Asimile olmayı çok severmiş. Gitmiş asimile olmuş.

Bir gün bir Türk, Alman, Rus ve İngiliz uçakta gidiyormuş. Türk asimile olmuş.

Bir gün bir Türk göle maya çalıyormuş, sonra asimile olmuş.

Bir tane Türk varmış nefes alırken asimile olmuş.

Bir tane Türk varmış, hapşırdıktan sonra Arapça konuşmaya başlamış.

Bir tane Asimile adında insan varmış Türk olmuş.

Son düzenleme:
Kafa örümcekleşmeye, milli değerler yok edilmeye, dini değerlere taciz edilmeye, araplaşmaya doğru gidiyoruz bişey yok.

Bi tane Türk varmış. Asimile olmayı çok severmiş. Gitmiş asimile olmuş.

Bir gün bir Türk, Alman, Rus ve İngiliz uçakta gidiyormuş. Türk asimile olmuş.

Bir gün bir Türk göle maya çalıyormuş, sonra asimile olmuş.

Bir tane Türk varmış nefes alırken asimile olmuş.

Bir tane Türk varmış, hapşırdıktan sonra Arapça konuşmaya başlamış.
asimile ney la 😄

Son düzenleme:
kırdım herhalde
Hayır kırmadın da, ben seni kıracağım için çok korkuyorum umarım yanlış bir şey demem. Asimile olmanın ne kadar kötü bir şey olduğunu anlatmaya çalıştım da hani işler beklenildiği gibi gitmedi pek.
Asimile olmak TDK'ye göre, 'kendi benliğini ve özünü kaybetmek' anlamına gelmektedir. Çok tehlikeli bir durum. Böyle bir millet olursak ne onurumuz kalır ne şerefimiz kalır ne haysiyetimiz kalır. Bunu anlatmaya çalıştım da farklı reaksiyonlar aldım ama sorun değil.

Hayır kırmadın da, ben seni kıracağım için çok korkuyorum umarım yanlış bir şey demem. Asimile olmanın ne kadar kötü bir şey olduğunu anlatmaya çalıştım da hani işler beklenildiği gibi gitmedi pek.
Asimile olmak TDK'ye göre, 'kendi benliğini ve özünü kaybetmek' anlamına gelmektedir. Çok tehlikeli bir durum. Böyle bir millet olursak ne onurumuz kalır ne şerefimiz kalır ne haysiyetimiz kalır. Bunu anlatmaya çalıştım da farklı reaksiyonlar aldım ama sorun değil.
asimilenin ne anlama geldiğini biliyorum dostum ne tepki vereceğine bakmıştım ama belli ki tavrın böyle 🫤

• Hahaha
Reaksiyonlar: baid
Kafasını çalıştırmayan herkes bu enkazın altında kalacaktır. Maalesef kafası çalışan bir toplum değiliz.

Geri