Abartmatozu
80+
- Reaksiyon skoru
- 11
Bir Klavye Alacağım Red Switch ile brown switch aynı para hangisi daha iyi?
Atlama Noktası nedir?Cherry MX Kırmızı
Hissiyatı: Yumuşak
Klik Sesi: Yok
Hareket Kuvveti: 45 cN
Atlama Noktası: Yok
Yaklaşık Ömrü: Her switch başına 50 milyon tuş vuruşu
Cherry MX Kahverengi
Hissiyatı: Orta
Atlama Noktası: Var
ee yani? bunu konu sahibine yazinca ne anlamasi gerekiyorCherry MX Kırmızı
Hissiyatı: Yumuşak
Atlama Noktası: Yok
Cherry MX Kahverengi
Hissiyatı: Orta
Atlama Noktası: Var
tuşların aktifleşmek için basılmaları gereken mesafe denebilir veya basma hissi.Atlama Noktası nedir?
Detaylı bir şekilde özelliklerini anlatmışız işte kendi bakıp karar vericek?ee yani? bunu konu sahibine yazinca ne anlamasi gerekiyor
hicbir sey bilmeyen adama boyle cevap verirsen anlamaz. su verdigin cevabi google da verebiliyor zaten. onemli olan googleda yazmayan cevabi verebilmek.tuşların aktifleşmek için basılmaları gereken mesafe denebilir veya basma hissi.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Detaylı bir şekilde özelliklerini anlatmışız işte kendi bakıp karar vericek?
Sorunun varsa çözelim.
Bence gayette öğretici bir şekilde cevaplamış.hicbir sey bilmeyen adama boyle cevap verirsen anlamaz. su verdigin cevabi google da verebiliyor zaten. onemli olan googleda yazmayan cevabi verebilmek.
benim soyledigimle bu mesajin ne alakasi var?@bana beko derler Kullanıcının ne istediğini, neyden keyif aldığını, kişi için ne daha uygun olur gibi otomatik bilgi veren sistem daha çıkmadı.
bu videoyu atsaydin, o yazdigin mesajdan daha fazlasini anlar ve coktan tercih yapardiBence gayette öğretici bir şekilde cevaplamış.
Şunu da bırakıyım arkadaş seslerini dinleyebilsin;
Sonuçta sesi dinletemeyiz yazarak di mi.
Direk tek seferde değil, ilerleyerek yardımcı olmayı daha mantıklı buluyorum.benim soyledigimle bu mesajin ne alakasi var?
bu videoyu atsaydin, o yazdigin mesajdan daha fazlasini anlar ve coktan tercih yapardi