Güvenilir Minecraft premium satan site var mı

Reaksiyon skoru
226
Kendi sitesinde çok pahalı bildiğiniz premium hesap satan site var mı hypixel oynamak için

Kendi sitesinde çok pahalı bildiğiniz premium hesap satan site var mı hypixel oynamak için
Knk ya o hesaplar 2 güne gg oluyor. 80 tlm gitti o hesaplara hepsi boşa. Al gamepassi rahat rahat gir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Knk ya o hesaplar 2 güne gg oluyor. 80 tlm gitti o hesaplara hepsi boşa. Al gamepassi rahat rahat gir
Alırsan söyle birlikte oynarız bende full hypixel oynuyorum :)

Zamanında "güvenilir" adı altında geçen bir siteden MC Premium aldım sonra zort olduk.
En iyisi paranı iyice biriktir ve Minecraft'ın sitesinden al.

30 tl zaten gamepass sadece minecraft değil fifa 21, crysis, battlefield vs de oynarsın

Zamanında "güvenilir" adı altında geçen bir siteden MC Premium aldım sonra zort olduk.
(Korsanı yaymak gibi olmasın) Ben bir tane aldım 2019 sonlarında civarında, hala hesap bende. Microsoft doğrulaması olmasa hala istediğim gibi oynardım büyük ihtimalle. Şuanda Gamepassten oynuyorum.

Kanıt.
https://sky.lea.moe/stats/DerratiX/Lime (Bundan önce bir profilim daha vardı modda. ondan 1 sene sonra açıldı bu profil.)

Şuan ki kur fiyatları ile kendi sitesinden almak çok güç

(Korsanı yaymak gibi olmasın) Ben bir tane aldım 2019 sonlarında civarında, hala hesap bende. Microsoft doğrulaması olmasa hala istediğim gibi oynardım büyük ihtimalle. Şuanda Gamepassten oynuyorum.

Kanıt.
https://sky.lea.moe/stats/DerratiX/Lime (Bundan önce bir profilim daha vardı modda. ondan 1 sene sonra açıldı bu profil.)
Benim rekorum en fazla 1 ay o hesaplarda, gamepassle rahatım artık

orijinal minecraft fiyatları ne kadar java bedrock fark etmez

Aga be... Knk giriyorsan hâlâ birlikte oynayabiliriz
Yani, arada girerim belki hocam. Ama Skyblock başlayacağımı düşünmüyorum tekrardan şuanlık. Sınav haftası sonrası başlayabilirim tekrardan belki. PVP Konusunda da çokta iyi değilimdir, haberiniz ola.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,418
Üyeler
192,712
Son üye
Emresnckttn
Geri