Forumun parti oranları nedir?

Oyunuz hangi parti için ideal?

• AKP

Oylar: 10 8.1%
  • CHP

Oylar: 28 22.6%
  • MHP

Oylar: 1 0.8%
  • İYİ Parti

• Memleket Partisi

• Deva Partisi

Oylar: 3 2.4%
  • Zafer Partisi

Oylar: 50 40.3%
  • Diğer Partiler

Oylar: 7 5.6%
  • Bağımsız

Oylar: 23 18.5%

• Oy kullanan toplam üye
    124

Gordiac

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
885
Şahsi olarak benim oyum şuanlık zafer partisinden yana olmaktadır ama ileriki dönemlerde daha iyi bir insan çıkar ve parti kurarsa ona oy verebilirim .

Şahsi olarak benim oyum şuanlık zafer partisinden yana olmaktadır ama ileriki dönemlerde daha iyi bir insan çıkar ve parti kurarsa ona oy verebilirim .
Bilimle ve verilere dayanarak, kendi alanında bilgili ve başarılı insanlarla çalışarak, ileride karşılaşabileceğimiz tüm sorunları hesaplayarak, bize doğru bilgiyi aktaran tek parti bence. Şu anda geleceğe dönük, bir çok alanda, en mantıklı yatırımı, stratejiyi, bilim ve eğitime verilecek önemi, en doğru biçimde hesaplı bir şekilde anlatan tek parti. Sorunları bu kadar doğru bir biçimde dile getiren bir parti yok şu anda. Çıkacağını da pek sanmam. Tabii ki açıklamadıkları bir çok sorun var. Hepsini teker teker açıklamak yerine, temel argümanlarla yavaş yavaş anlatarak, stratejik hamlelerini ve çalışmalarını ümit özdağ anlatıyor. Şu ana kadar benim mantıksız ve yanlış bulduğum herhangi bir konuşması veya açıklamasını göremedim. Şimdilik benim de kafamda zafer partisi var. Tabii ki gidişat neyi gösterir bilemeyiz.

Hiçbirini tutmuyorum. Hangisi iyiyse o kazansın.

particilik iyi bir şey değil, adam tutuyorum ben. ülkücü mansur baba ve ümit özdağ fav, zafer partisi ok gibi gidiyor ama onlarda da yolsuzluk başlar yakında.

particilik iyi bir şey değil, adam tutuyorum ben. ülkücü mansur baba ve ümit özdağ fav, zafer partisi ok gibi gidiyor ama onlarda da yolsuzluk başlar yakında.
Aynı fikirdeyim.

Al birini vur diğerine.

kötünün iyisini seçiyoz beyler, bu ülkenin başına iyi lider 500 yılda bir gelir :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,829
Üyeler
189,736
Son üye
canbozokresmi
Geri