normal rdr 2 ye param yetmediği için sadece onlineyi sordumnormal rdr2 aldımı yanında onlien olanda var galiba
ayrıca online satılıyormuymuş hiç bilmiyordumnormal rdr 2 ye param yetmediği için sadece onlineyi sordum
Steam hesabınız varsa ordan bakabilirsinizayrıca online satılıyormuymuş hiç bilmiyordum
Aynen öyle haklısın dostum teşekkür ederim.Alınır dostum. Meslekler ve etkinlikler var. Değişik oyun modları var. Kendine ait online hikayesi var ama kısa ve önemsiz. Ancak online oynamadan önce normal sürümünü alıp oyunun hikayeli tarafını oynamanı tavsiye ederim. İleride normal sürüm alasın gelirse eğer Online'a boşuna para vermiş olursun.
vay be yeni bir şey öğrendim oyunu alınca online yanında gelmiyormu onu anlamadım tamSteam hesabınız varsa ordan bakabilirsiniz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Geliyo bu sadece parası sadece onlineye yetenler için ayrı bir şekilde çıkarılmış yoksa oyunu normal aldığınızda online geliyor.vay be yeni bir şey öğrendim oyunu alınca online yanında gelmiyormu onu anlamadım tam
anladım hocam teşekkür ederimhocam ben ce az daha bütçe arttırp storyli alın yanında online ile beraber geliyor.
Rica ederimGeliyo bu sadece parası sadece onlineye yetenler için ayrı bir şekilde çıkarılmış yoksa oyunu normal aldığınızda online geliyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
anladım hocam teşekkür ederim