evet yazmanın düşük olduğu bariz belli ama ssd ni belirtmezsen kimse buradan bir şey diyemezdeğerlerim normal mi ? m2 ssd ve bence değerleri düşük gibi özellikle yazma
Fotoğraf baya iyi bu arada gülmekten öldüm
l-lan mx500 sata ssd değil mi??https://www.n11.com/urun/crucial-mx500-ct250mx500ssd4-250-gb-m2-2280-ssd-834153?gclsrc=aw.ds bunun 500 gb versiyonu arkadaşlar kusura bakamyın belirmemişim
hocam değiştirdim linkil-lan mx500 sata ssd değil mi??
M.2 Sata SSD diyor. Hızıda 560/510. Sendeki SSD'nin bu olduğuna emin misin?
l-lan mx500 sata ssd değil mi??
M.2 Sata SSD diyor. Hızıda 560/510. Sendeki SSD'nin bu olduğuna emin misin?
Dramsiz bir SSD. aklıma ilk o olay geldi. zaten vaad edilen yazma değerleride çok yüksek değil.hocam değiştirdim linki
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Crucial 500GB P2 Serisi 3D NAND NVMe M.2 SSD fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, 500GB P2 Serisi 3D NAND NVMe M.2 SSD en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Crucial 500GB P2 Serisi 3D NAND NVMe M.2 SSD fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, 500GB P2 Serisi 3D NAND NVMe M.2 SSD en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Konuyla alakasız ama şu yazı fontunu kullanmasan mı? göz yoruyor.Fotoğraf baya iyi bu arada gülmekten öldüm
Crystal disk infodan bakar mısınız?sağlıkta bir sorun yok gözüküyor. Dram nedir hocam ?