Hayat Nasıl gidiyor ?

Nirvana

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,176
İçimden geldi ayda yılda zaten bir konu açıyoruz sormak istedim benim gibi şu sıralar tükenmişlik ve yalnızlık sendromu geçiren nefes alan ölüler var mı merak ettim şaka bir yana hayat nasıl gidiyor ?

İçimden geldi ayda yılda zaten bir konu açıyoruz sormak istedim benim gibi şu sıralar tükenmişlik ve yalnızlık sendromu geçiren nefes alan ölüler var mı merak ettim şaka bir yana hayat nasıl gidiyor ?
İyi simdilik Sıkıntı Yok
Biraz kilo aldım galiba, Biraz uyku düzenim bozuldu onun dısında Ciddi bir durum yok
Ekonomik Durumlar biraz ağızımınızın tadını bozuyor ama iyi genede

İyi simdilik Sıkıntı Yok
Biraz kilo aldım galiba, Biraz uyku düzenim bozuldu onun dısında Ciddi bir durum yok
Ekonomik Durumlar biraz ağızımınızın tadını bozuyor ama iyi genede
Yaklaşık 10 kiloda ben almışım ekonomi yüzünden başı ağrımayan bilmiyor araba alacakken araba parasına sistem dizen ben psikolojik olarak orada bizde bitiğiz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hayatım böyle on numara forma giymem ama on numara
Şu kafadan bende istiyorum lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bir günlükte olsa lütfen :)

Yaklaşık 10 kiloda ben almışım ekonomi yüzünden başı ağrımayan bilmiyor araba alacakken araba parasına sistem dizen ben psikolojik olarak orada bizde bitiğiz.
Arabayı hic sormayın.
Bir Aile Dostumuzun Araba Bozuldu. Araba Sanırsam 2000 Model ve Tamir edip Satınca da 150k ediyormuş.
(Arabanın Motor Kapaklarından birisi Yırtılmış sanırsam sorun buydu galiba)

mutsuz, ülkedeki yaşanan zorluklar , ve ülkemizi bekleyen daha da kötü günlerin gelecek kaygısı

Kötü. Ekonomi kötü eskiden yediğimiz yemekleri yiyemez olduk.Harçlıklarımız yetişmiyor, aşık olduk kız bakmıyor bu yüzdende akademik başarımda düştü kısacası daha da kötüye gidiyor.

Kötü. Ekonomi kötü eskiden yediğimiz yemekleri yiyemez olduk.Harçlıklarımız yetişmiyor, aşık olduk kız bakmıyor bu yüzdende akademik başarımda düştü kısacası daha da kötüye gidiyor.
kral ben senin yerinde olsam sınava bakarım gerisi boş milet gider sen ortada kalırsın her keşke bence insanın kendiğine yaptığı kötülüktür.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

"Buyur sıkıntı mı var canım ? "
-Vergi King
Dayı kusura bakma arkadaş yazmış benlik bir durum yok :)

kral ben senin yerinde olsam sınava bakarım gerisi boş milet gider sen ortada kalırsın her keşke bence insanın kendiğine yaptığı kötülüktür.
Bakıcam ya daha zamanım var bence 11. Sınıfım daha kendime zaman verdim.

Geri