Marka model nedir cihazınAna ekran ve uygulamalarda gezinirken reklam çıkıyor. Nasıl kaldırılır reklamlar?
telefon xiaomi mi yoksa virüs girmiş olabilir benzeri bendede pek güvenli olmayan sitelere girincede oldu bi şekilde sildik amaAna ekran ve uygulamalarda gezinirken reklam çıkıyor. Nasıl kaldırılır reklamlar?
P20 liteMarka model nedir cihazın
Nasıl sildiniztelefon xiaomi mi yoksa virüs girmiş olabilir benzeri bendede pek güvenli olmayan sitelere girincede oldu bi şekilde sildik ama
Ne işe yarıyorAdguard indirebilirsin.
Bütün reklamları engelliyor. Youtube dahil.P20 lite
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Nasıl sildiniz
Ne işe yarıyor
Reklamları engelliyorP20 lite
Nasıl sildiniz
Ne işe yarıyor
virüs tarayıcı uygulamaları indirdim bi işe yaramadı galiba bi uygulama gibi yüklemişti kendini ama böyle aratıncada hiçbir şekilde çıkmıyordu en sonunda telefondan uygulamalar kısmına girerek ordan sildimP20 lite
Nasıl sildiniz
Ne işe yarıyor
Tarayıcı arıyor. Tüm telefona erişimi nasıl vereceğizBütün reklamları engelliyor. Youtube dahil.
Ordan baktım ben de, yoktur bir seyvirüs tarayıcı uygulamaları indirdim bi işe yaramadı galiba bi uygulama gibi yüklemişti kendini ama böyle aratıncada hiçbir şekilde çıkmıyordu en sonunda telefondan uygulamalar kısmına girerek ordan sildim![]()
Nasıl yani? Ben de bütün reklamları kaldırmıştı, youtube, forum falan filan.Tarayıcı arıyor. Tüm telefona erişimi nasıl vereceğiz
Ordan baktım ben de, yoktur bir sey
valla bende uygulama yüklemesine izin vermiştim öyle bişey yüklenmişti galibaTarayıcı arıyor. Tüm telefona erişimi nasıl vereceğiz
Ordan baktım ben de, yoktur bir sey