Masa Sallanıyor Nasıl Engellerim

Ekler

• 44526.webp
    44526.webp
    1.4 MB · Hit: 21
  • 44527.webp
    44527.webp
    1.1 MB · Hit: 22
  • 44529.webp
    44529.webp
    1.4 MB · Hit: 23
masa
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

uzun kenarlarda çok kısa boşluk var takılamaz gibi

ya akıl var mantık var diyorum ki ayaklar eşit yükseklikte masa genel olarak sallanıyor

Hocam süpürgelik var duvara sabitleyemem

biliyorum hepsi en kısada
masanın ayaklarını kaynak ile sabitlenir ise düzeltebilir büyük ölçüde
çünkü vida ile montajlıdır bendede benzer bir masa vardı

Pek bir şey yapamazsınız. Bende de vardı aynısı ve sallantı çok rahatsız ediyodu. Sonunda paraya kıydım ve pahalı kaliteli bir şey aldım. Şuan tank gibi masa kullanıyorum. Sorun alt iskeletin bağlantısı ve zayıflığı. Komple alt iskeleti değiştirmeniz lazım.

Pek bir şey yapamazsınız. Bende de vardı aynısı ve sallantı çok rahatsız ediyodu. Sonunda paraya kıydım ve pahalı kaliteli bir şey aldım. Şuan tank gibi masa kullanıyorum. Sorun alt iskeletin bağlantısı ve zayıflığı. Komple alt iskeleti değiştirmeniz lazım.
zaten değişecek 1 seneye kalmadan koltuk vs alıcam

Alıntıyı görüntüle
bu masa var elimde çok fazla sallanıyor nasıl engellerim
tüm vidalar tam sıkılı
ayaklar eşit yükseklikte
odamda süpürgelik var ondan kaynaklı duvara sabitleyemiyorum

aynı masa bendede var bu sekıldde sallanıyordu ben duvar ve koltuğun arasına sıkıştırdım şuan sıfır sallanma 1.5 sene dir bu şekilde kullanıyorum eğer alanın var ise benim gibi yapabilirsin
Diğer bir çozum ise arkaya 2 tane çapraz profil kaynatabilirsen daha sağlam olur

Hocam teldeyim dolayısıyla çizemiyorum. Tarif edecem. Omega braketler var piyasada. Nereden bulursun tam emin değilim profilcilere sor ya da internette bak. Braketin ortasındaki boşluğ ayak profilindeki genişlik kadar, yükseklik de profil yüksekliği kadar olacak. Sonra bu braketlerden ikişer tane sola, ikişer tane sağa, ikişer tane de öne ve arkaya vida yardımıyla sık.

IMG_8195.webp

Hocam teldeyim dolayısıyla çizemiyorum. Tarif edecem. Omega braketler var piyasada. Nereden bulursun tam emin değilim profilcilere sor ya da internette bak. Braketin ortasındaki boşluğ ayak profilindeki genişlik kadar, yükseklik de profil yüksekliği kadar olacak. Sonra bu braketlerden ikişer tane sola, ikişer tane sağa, ikişer tane de öne ve arkaya vida yardımıyla sık.

Alıntıyı görüntüle
Hocam fotoğrafı indirip çizermisin anlayamadım

aynı masa bendede var bu sekıldde sallanıyordu ben duvar ve koltuğun arasına sıkıştırdım şuan sıfır sallanma 1.5 sene dir bu şekilde kullanıyorum eğer alanın var ise benim gibi yapabilirsin
Diğer bir çozum ise arkaya 2 tane çapraz profil kaynatabilirsen daha sağlam olur
çok üşenirim hocam hayatta hiçbirşeye üşenmem ama bu çok üşendirici

Hocam fotoğrafı indirip çizermisin anlayamadım

çok üşenirim hocam hayatta hiçbirşeye üşenmem ama bu çok üşendirici
IMG_8196.webp

Beyaz masa, sarı iskelet, kırmızı braket

Diğer arkadaşlar mekanik esnemeyi bilmiyorlar ya da anlamadılar
Hocam şayetki Ayaklar eşitse Masada Statik dengesizlik var inşaatçılar makinciler anlar

Senin masanda galiba ayak bağlantı yerlerinde 1 cm den kısa bacak destek var, ve uzun ayakları, kısa destekler tutarken milim sıkışması ayak uzunluğuyla carpılıp cm kdar yükseliyor

Çözüm; Bacaklar için küçük Köşe destekleri alıp köşe bağlantılarını desteklemen. Bu sayede bağlantılar sağ sol yuksrı aşağı sallanmaz

Diğer arkadaşlar mekanik esnemeyi bilmiyorlar ya da anlamadılar
Hocam şayetki Ayaklar eşitse Masada Statik dengesizlik var inşaatçılar makinciler anlar

Senin masanda galiba ayak bağlantı yerlerinde 1 cm den kısa bacak destek var, ve uzun ayakları, kısa destekler tutarken milim sıkışması ayak uzunluğuyla carpılıp cm kdar yükseliyor

Çözüm; Bacaklar için küçük Köşe destekleri alıp köşe bağlantılarını desteklemen. Bu sayede bağlantılar sağ sol yuksrı aşağı sallanmaz
örnek atarmısın

Geri