Anime beni neden sarmıyor?

Niye yanlış bir şey mi dedim anlamadım.
Ayrıca bir yöneticinin beni hedef göstermesi hiç hoş değil.
Sosyal medyada falan eli donunda olan gençlerin izlediği ecchi,hentai türü animeler çok yaygın. Bu postlar görenler de animeler çöp diyince diğer shounen,isekai,seinen animeler yalan oluyor. Bi ortamda anime izliyorum diyince direk ya eli donunda ya çizgi film izliyor diyorlar bu yüzden sen böyle yazınca anime izleyenler karşı çıkıp konu 20 sayfaya çıkabilir o yüzden öyle yazılmış. Anlayacağın şekilde örnek verecek olursam biri harley quinn yırtıcı kuşlar izleyip tüm dc çöp diyor sonra çizgiroman okurları deadpool izleyenler falan ona karşı çıkıyor öyle anlatayım.

Sarmak zorunda değil kanka basit. Demek ki tarzın değil bence başka şeylere yönel benide sarmıyor.

bende sevemedim bi türlü bizlik değil demekki reis

Herkes izleyecek diye bir şey yok benim bir arkadaşım var mesela aynı senin gibi birkaç bölümden sonra bırakıyor altyazı sevmiyor çünkü

Animeciler lincleyebilir beni ama anime bos birsey copten ote degil

Animeciler lincleyebilir beni ama anime bos birsey copten ote degil
hmm hangisini izledin peki ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kimetsu No Yaiba izle hem kısa hemde sarmazsa bir şey bilmiyorum.

Sosyal medyada falan eli donunda olan gençlerin izlediği ecchi,hentai türü animeler çok yaygın. Bu postlar görenler de animeler çöp diyince diğer shounen,isekai,seinen animeler yalan oluyor. Bi ortamda anime izliyorum diyince direk ya eli donunda ya çizgi film izliyor diyorlar bu yüzden sen böyle yazınca anime izleyenler karşı çıkıp konu 20 sayfaya çıkabilir o yüzden öyle yazılmış. Anlayacağın şekilde örnek verecek olursam biri harley quinn yırtıcı kuşlar izleyip tüm dc çöp diyor sonra çizgiroman okurları deadpool izleyenler falan ona karşı çıkıyor öyle anlatayım.
Demek istediğini anladım da. Animeye çizgi film diyerek çöp mü demiş oldum şimdi anlamadım yani animeye hep çizgi film derim. Çizgi filmleri severim. Animede bir çizgi filmdir gözümde ve sevdiğim animeler var.

hmm hangisini izledin peki ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kimetsu No Yaiba izle hem kısa hemde sarmazsa bir şey bilmiyorum.
Bikere youtube da denk gelmistim hic sarmadi
Hayatimda izledigim tek anime tsubasa
Onun disindaki japon cizgi filimlerine ve japon dizi film ne varsa sevmiyorum hosuma gitmiyor belki aynisini bati yapsa severim ama japon yapinca izleyesim gelmiyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,252
Üyeler
184,754
Son üye
Berkcanbrs
Geri