1 AYDA 16 Net Edebi̇yat Yapilir Mi ?

vader2

80+
Reaksiyon skoru
3
Merhaba arkadaşlar, konuı olarak coğrafya ve edebiyat derslerim kaldı maalesef hata yaparak edebiyatı sona bıraktım şimdi gelelim soruya daha edebiyata hiç başlamadım bugünden başlayacağım ve günde 9-10 saat edebiyat çalışacağım 1 AYDA 16 Net Edebi̇yat Yapilir Mi ? kısaca 1 AYDA 9 -10 saat edebiyat çalışarak edebiyattan 16 net yapılır mı? Veya 16 net fazlasını yapabilir miyim?

Merhaba arkadaşlar, konuı olarak coğrafya ve edebiyat derslerim kaldı maalesef hata yaparak edebiyatı sona bıraktım şimdi gelelim soruya daha edebiyata hiç başlamadım bugünden başlayacağım ve günde 9-10 saat edebiyat çalışacağım 35 gün boyunca kısaca 35 günde 9 -10 saat edebiyat çalışarak edebiyattan 16 net yapılır mı? Veya 16 net fazlasını yapabilir miyim?​

Yapılır neden yapılmasın, kapasiteniz ve geçmiş senelerden birazda olsun bilginiz varsa 16 nın üstüne çıkabilirsiniz.

Merhaba arkadaşlar, konuı olarak coğrafya ve edebiyat derslerim kaldı maalesef hata yaparak edebiyatı sona bıraktım şimdi gelelim soruya daha edebiyata hiç başlamadım bugünden başlayacağım ve günde 9-10 saat edebiyat çalışacağım 1 AYDA 16 Net Edebi̇yat Yapilir Mi ? kısaca 1 AYDA 9 -10 saat edebiyat çalışarak edebiyattan 16 net yapılır mı? Veya 16 net fazlasını yapabilir miyim?​

Günde 9-10 saat çalışarak mı? Kafayı sıyırmışsınız yapmayın bunu kendinize.

Profilimde edebiyat notları mevcut. Sadece onlara çalışarak bile 16 net yaparsınız.

Edebiyatın %20si bilgi kalanı ezber 10 saat ne çalışcaksınki?

Küçük kağıtlar halinde yazar eser vs satılıyor al elinde ezberle.

ben çalışmaya daha başlamadım haftaya başlayacağım inşallah, 200 puan yapılır mı? yetenek sınavına gireceğim

Bunun 5-6 sorusu zaten paragraf oluyor, yapılabilir bence. Sınava kadar çokça soru ve deneme çözmeye çalışın. Konu eksikliklerinizi de kapatın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,269
Üyeler
190,718
Son üye
K3nnoks
Geri