İstanbul 500T hattı efsanesi

oaK´

80+ Gold
Reaksiyon skoru
4,601
arkadaşlar yarın erkenden cevizli bağ durağından 500T ye binip son durağa kadar gitme planı yaptım amaç yok merak ettim hattı daha önce de hiç binmemiştim.

Kaç saatte bir geçiyor bi bilginiz var mı ve ücretler aynı mı?

arkadaşlar yarın erkenden cevizli bağ durağından 500T ye binip son durağa kadar gitme planı yaptım amaç yok merak ettim hattı daha önce de hiç binmemiştim.

Çift basar metrobüse biner gibi ucuza istanbul turu. Bir dahaki hafta sonu da beylikdüzünden veya söğütlüçesmeden binip son durağa kadar gidin.
Asgari ücretler istanbulu gezmek diye vlog da çekin

77 Durak var

Çift basar metrobüse biner gibi ucuza istanbul turu. Bir dahaki hafta sonu da beylikdüzünden veya söğütlüçesmeden binip son durağa kadar gidin.
Asgari ücretler istanbulu gezmek diye vlog da çekin
şakasız tutar he
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tek yön sefer süresi: 176.5 Dakika (2 Saat 50 Dk Civarı yapıyor)​

Hat Tipi : 2.BOĞAZGEÇ​

Tarife Bilgisi : 2 BİLETLİ​

(Öğrenciyseniz Yanlış Hatırlamıyorsam 3.70x2)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

20 TL'ye istanbul turu şakasız çok iyi, ben severim böyle amaçsız dolaşmayı hoşuma gidiyo

çok iyi.

Gidilmez. İhtiyaç nedeniyle büyük bir bölümünü kullandım, hayatı sorguladım. Trafiksiz saatte ilginç bir keyif verse de beklenmeyen trafik sinir bozucu oluyor.

Uslu bir çocuk olur ve otobüste sessizce oturursan son durakta şirinleri görebilirsin

Gidilmez. İhtiyaç nedeniyle büyük bir bölümünü kullandım, hayatı sorguladım. Trafiksiz saatte ilginç bir keyif verse de beklenmeyen trafik sinir bozucu oluyor.
hocam ilk seferde gitmeyi düşünüyorum sabah güzel olur gibi

Çok iyi fikir bu arada.
Denneir ama biber spreyi falan al ne olur nolmaz.

sonuç ne oldu

ADANA'nın da 7C'si var. Abovv ne dolanıyo ne dolanıyo! Diyorsun ki aha geldik hop yol değiştiriyor uzaklaşıyorsun.

Geri