Çift basar metrobüse biner gibi ucuza istanbul turu. Bir dahaki hafta sonu da beylikdüzünden veya söğütlüçesmeden binip son durağa kadar gidin.arkadaşlar yarın erkenden cevizli bağ durağından 500T ye binip son durağa kadar gitme planı yaptım amaç yok merak ettim hattı daha önce de hiç binmemiştim.
Kaç saatte bir geçiyor bi bilginiz var mı ve ücretler aynı mı?
şakasız tutar heÇift basar metrobüse biner gibi ucuza istanbul turu. Bir dahaki hafta sonu da beylikdüzünden veya söğütlüçesmeden binip son durağa kadar gidin.
Asgari ücretler istanbulu gezmek diye vlog da çekin
20 TL'ye istanbul turu şakasız çok iyi, ben severim böyle amaçsız dolaşmayı hoşuma gidiyoTek yön sefer süresi: 176.5 Dakika (2 Saat 50 Dk Civarı yapıyor)
Hat Tipi : 2.BOĞAZGEÇ
Tarife Bilgisi : 2 BİLETLİ
(Öğrenciyseniz Yanlış Hatırlamıyorsam 3.70x2)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İETT - İstanbul Elektrik Tramvay ve Tünel İşletmeleri Genel Müdürlüğü
İETT - Hareket Saatleri Paso Başvurusu Metrobüs Hatlarıiett.istanbul
Uslu bir çocuk olur ve otobüste sessizce oturursan son durakta şirinleri görebilirsinarkadaşlar yarın erkenden cevizli bağ durağından 500T ye binip son durağa kadar gitme planı yaptım amaç yok merak ettim hattı daha önce de hiç binmemiştim.
hocam ilk seferde gitmeyi düşünüyorum sabah güzel olur gibiGidilmez. İhtiyaç nedeniyle büyük bir bölümünü kullandım, hayatı sorguladım. Trafiksiz saatte ilginç bir keyif verse de beklenmeyen trafik sinir bozucu oluyor.
sonuç ne olduarkadaşlar yarın erkenden cevizli bağ durağından 500T ye binip son durağa kadar gitme planı yaptım amaç yok merak ettim hattı daha önce de hiç binmemiştim.