Forumun eksikleri?

datRuken

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
394
Benim için mobil uygulama bu forum büyüdükden sonra gelir diye düşünüyorum. diğer eksiklik ise bence çok az kategori var. Arkadaşlar sizce forumun eksikleri neler?

Benim için mobil uygulama bu forum büyüdükden sonra gelir diye düşünüyorum. diğer eksiklik ise bence çok az kategori var. Arkadaşlar sizce forumun eksikleri neler?
Valla biraz fan boylar. Biraz dar görüşlüler. Genel olarak üyeler ile ilgili sorun görüyorum ben. Alım satımın da açılması lazım acilen.

Telefondan konu açmak çok zor ya da ben beceremiyorum

Mobil uygulama çok maaliyetli bir şey, şimdilik Abdullah Hacıgül mobil uygulama çıkarmayacaklarını belirtti ancak ilerleyen yıllarda kesinlikle çıkartmayı planlıyoruz dedi. Kategoriler hakkında da Mehmet Yılmaz'ın planları var diye biliyorum.

Keşke dh forumdaki gibi böyle genel konular olsa ve onun üsteni bir şeyler yazılsa. Yani mesela 1 senelik ps5 konusu var ve orda tüm zamanlar aylık haftalık olarak en beğenilen yorumları ve gelişmleri yorumluyorsun. Keşke burda da favori seçilip genel forumlar olsa.

Son düzenleme:
Mobil uygulama çok maaliyetli bir şey, şimdilik Abdullah Hacıgül mobil uygulama çıkarmayacaklarını belirtti ancak ilerleyen yıllarda kesinlikle çıkartmayı planlıyoruz dedi. Kategoriler hakkında da Mehmet Yılmaz'ın planları var diye biliyorum.
Her ne kadar maaliyeti olsa da 700k abone sponsorlu ve reklamlı site sahibi birisi için bence maaliyetli olmamalı. Sen ben yapsak belki pahalı gelir ama şartlar farklı.
(Şahsen kendi sitemi açsam mobil uygulama çıkarmayı ben düşünmezdim ama istek varsa mecbur)

Her ne kadar maaliyeti olsa da 700k abone sponsorlu ve reklamlı site sahibi birisi için bence maaliyetli olmamalı. Sen ben yapsak belki pahalı gelir ama şartlar farklı.

Forumun yeni ve gelişmekte olduğunu ve bütçenin tamamının mobil uygulamaya yatırılmasının gereksiz olduğunu düşünüyorum. Forumun eksiklerinin vs. tamamlanıp daha sonradan mobil uygulama geliştirilmeye başlanmalı. 3-5 aylık bir forum için direk mobil uygulama çıkarmak mantıksız olur.

Her ne kadar maaliyeti olsa da 700k abone sponsorlu ve reklamlı site sahibi birisi için bence maliyetli olmamalı. Sen ben yapsak belki pahalı gelir ama şartlar farklı.
Dostum bu forum hayla küçük sebebi ise forumlara genelde insanlar ziyaretçi olarak tıklayıp çözümleri bulurlar. Bu forum yeni odluğu için genelde ziyaretçi az oluyor bu da kazancın diğer forumlara göre az yapıyor. Zamanla forum ziyaretçi artar gelirde artar ve mobil uygulama gelir bence

PC isteyene laptop önerenler.

Mesajı beğenmeme butonu olsun. @Abdullah Hacıgül
O saçma olur. Doğru bilgi verdiği halde birbirine gıcık olanlar var. Durduk yere disslike atarsa olmaz. Bu seferde mesajı yazan o arkadaşı raporlayacak. Bu seferde yöneticiler bir de bunlarla uğraşacak. Disslike yerine beğen butonunu kullanmayın. Öyle daha mantıklı. Mesajı beğenmezsiniz olur biter. :)

O saçma olur. Doğru bilgi verdiği halde birbirine gıcık olanlar var. Durduk yere disslike atarsa olmaz. Bu seferde mesajı yazan o arkadaşı raporlayacak. Bu seferde yöneticiler bir de bunlarla uğraşacak. Disslike yerine beğen butonunu kullanmayın. Öyle daha mantıklı. Mesajı beğenmezsiniz olur biter. :)

Çok anlamlı olacak.
Gelsin görelim.
Beğenmediğimizi o butonla belli edeceğiz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,523
Üyeler
190,054
Son üye
Kebap_Games
Geri