Aylardır paramı tamamlamaya çalışıyorum, sonunda 12.000tl ye tamamladım ve tam sistem alacağım zaman dolar arttı. Yeni sistem 10-13 bin tl arasında olursa aşırı derecede sevinirim. Rx6600'lü ve 12.000tl civarında bir sistem olursa tadından yenmez... 
Hocam 2020 yılında katılmıştım foruma. Rütbem 80+ sanırım. Umarım alabilirim :/hocam pc gelecek ne kadara gelir bilemem ama forum üyelerine özel olacak ve bence rütbesi yüksek olan kişiler yan +80 gold veya +80 silver üstü alır diye düşünyorum![]()
hocam 11500 e falan sarı sitede zaten rx 6600 sistemler varAylardır paramı tamamlamaya çalışıyorum, sonunda 12.000tl ye tamamladım ve tam sistem alacağım zaman dolar arttı. Yeni sistem 10-13 bin TL arasında olursa aşırı derecede sevinirim. Rx6600'lü ve 12.000tl civarında bir sistem olursa tadından yenmez...![]()
ben bugün katıldım benimkide +80Hocam 2020 yılında katılmıştım foruma. Rütbem 80+ sanırım. Umarım alabilirim :/
En düşük rütbe 80+ zaten. Herkeste o var. Alabileceğinizi sanmıyorum. Bronze rütbelilerde alamaz minimum Silver rütbeden sonrası yararlanır gibi.Hocam 2020 yılında katılmıştım foruma. Rütbem 80+ sanırım. Umarım alabilirim :/
Hocam sence abdullah abi buna bakıp fiyat mı çekecekAylardır paramı tamamlamaya çalışıyorum, sonunda 12.000tl ye tamamladım ve tam sistem alacağım zaman dolar arttı. Yeni sistem 10-13 bin TL arasında olursa aşırı derecede sevinirim. Rx6600'lü ve 12.000tl civarında bir sistem olursa tadından yenmez...![]()
Hocam evet baktım zaten 14 mayısta çıkacak sistemi alabilirsem alıcam alamazsam o şekilde alıcamhocam 11500 e falan sarı sitede zaten rx 6600 sistemler var
Hocam en fazla 12.500 tl olmak kaydıyla öneri alabilirim.ben bugün katıldım benimkide +80
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bu arada isterseniz hazır sistem önerebilirim hocacm ne dersiniz ?
Genelde forumda konuları okuyup cevaplıyor, belki görüp bir ipucu verir diye ve diğer arkadaşların düşüncelerini almak için açtım konuyu.Hocam sence abdullah abi buna bakıp fiyat mı çekecek
Umarız gelir ve alabiliriz.Kral şovunu yapar yine 3060ti geldi bile
Forumda çok iyi tahmin yapan arkadaşlar oluyor aslında açmanız iyi olmuş ama orta fiyatlı bir şey olur bütçen yeter diye düşünüyorumHocam evet baktım zaten 14 mayısta çıkacak sistemi alabilirsem alıcam alamazsam o şekilde alıcam
Hocam en fazla 12.500 TL olmak kaydıyla öneri alabilirim.
Genelde forumda konuları okuyup cevaplıyor, belki görüp bir ipucu verir diye ve diğer arkadaşların düşüncelerini almak için açtım konuyu.
Umarız gelir ve alabiliriz.