Donanım Arşivi Ay sonu Çıkacak Sistem

Jnwander

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,237
Arkadaşlar Selamün aleyküm kuzenime bilgisayar toplamak istiyorum ve bu sistem donanım arşivinin ay sonu çıkacak sistemi olsun istiyorum. Her şey dahil 7000 TL bütçe var bu bütçenin 2000 tlsini ekipman, mönitör vs için harcamak istiyoruz ama şöyle bi sorum olacak ay sonu çıkacak olan sistem 5 Bin liranın çok üzerinde mi olur ( 5200 5300 pek sorun değil) yanıtlarsanız sevinirim :)

Ekler

• Screenshot_20201219-161720.png
    Screenshot_20201219-161720.png
    1.7 MB · Hit: 82
Arkadaşlar Selamün aleyküm kuzenime bilgisayar toplamak istiyorum ve bu sistem donanım arşivinin ay sonu çıkacak sistemi olsun istiyorum. Her şey dahil 7000 TL bütçe var bu bütçenin 2000 tlsini ekipman, mönitör vs için harcamak istiyoruz ama şöyle bi sorum olacak ay sonu çıkacak olan sistem 5 Bin liranın çok üzerinde mi olur ( 5200 5300 pek sorun değil) yanıtlarsanız sevinirim :)
umarım olmaz bende 4000 4500 tl civarında olursa alabileceğim ve bu sefer ucuz bir sistem çıkaracağını düşünüyorum ucuz demek benim deyişime göre 4000 tl civarı tabikide zor bir şey ama abdullah abi bence başarıcak

Gözümüz yollarda umarım 27 aralıktan önce çıkarırız sistemi yoksa diğer ürünlere de zam gelecek

1660S'li bir sistem olacak ve 5200-5300 olacak.

Sistemi almasini kimseye onermem ben sistem 4 aldim şuan ekran gelmiyor monitorde hicbir sikinti yok itopyadan degilse rahatlikla alabilirsin itopyadan bir sey alinmaz

Sistemi almasini kimseye onermem ben sistem 4 aldim şuan ekran gelmiyor monitorde hicbir sikinti yok itopyadan degilse rahatlikla alabilirsin itopyadan bir sey alinmaz
Eğer sizin ile ilgili bir sorun yok ise itopya ile iletişime geçin.Ben daha önce İtopyadan mönitör sipariş ettim bi sıkıntı çıkmadı

Geri