Donanım Arşivi 14 Mayısta Çıkacak Sistem

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

Laeron

80+
Reaksiyon skoru
39
Aylardır paramı tamamlamaya çalışıyorum, sonunda 12.000tl ye tamamladım ve tam sistem alacağım zaman dolar arttı. Yeni sistem 10-13 bin tl arasında olursa aşırı derecede sevinirim. Rx6600'lü ve 12.000tl civarında bir sistem olursa tadından yenmez... :)

hocam pc gelecek ne kadara gelir bilemem ama forum üyelerine özel olacak ve bence rütbesi yüksek olan kişiler yan +80 gold veya +80 silver üstü alır diye düşünyorum :)

Konusu daha önce açıldı arkadaşlar, açmayın artık şu 14 Mayıs sistem konularını ya. Okuyun oradaki mesajları, oradan yazın ne yazacaksanız.

@Perfectshot06

hocam pc gelecek ne kadara gelir bilemem ama forum üyelerine özel olacak ve bence rütbesi yüksek olan kişiler yan +80 gold veya +80 silver üstü alır diye düşünyorum :)
Hocam 2020 yılında katılmıştım foruma. Rütbem 80+ sanırım. Umarım alabilirim :/

Aylardır paramı tamamlamaya çalışıyorum, sonunda 12.000tl ye tamamladım ve tam sistem alacağım zaman dolar arttı. Yeni sistem 10-13 bin TL arasında olursa aşırı derecede sevinirim. Rx6600'lü ve 12.000tl civarında bir sistem olursa tadından yenmez... :)
hocam 11500 e falan sarı sitede zaten rx 6600 sistemler var

yıllardır takip ediyorum ama forum olaylarını hiç bilmediğimden üye olmamıştım umarım alabilme ihtimalim olur

Hocam 2020 yılında katılmıştım foruma. Rütbem 80+ sanırım. Umarım alabilirim :/
En düşük rütbe 80+ zaten. Herkeste o var. Alabileceğinizi sanmıyorum. Bronze rütbelilerde alamaz minimum Silver rütbeden sonrası yararlanır gibi.

Aylardır paramı tamamlamaya çalışıyorum, sonunda 12.000tl ye tamamladım ve tam sistem alacağım zaman dolar arttı. Yeni sistem 10-13 bin TL arasında olursa aşırı derecede sevinirim. Rx6600'lü ve 12.000tl civarında bir sistem olursa tadından yenmez... :)
Hocam sence abdullah abi buna bakıp fiyat mı çekecek

hocam 11500 e falan sarı sitede zaten rx 6600 sistemler var
Hocam evet baktım zaten 14 mayısta çıkacak sistemi alabilirsem alıcam alamazsam o şekilde alıcam
ben bugün katıldım benimkide +80 :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu arada isterseniz hazır sistem önerebilirim hocacm ne dersiniz ?
Hocam en fazla 12.500 tl olmak kaydıyla öneri alabilirim.

Hocam sence abdullah abi buna bakıp fiyat mı çekecek
Genelde forumda konuları okuyup cevaplıyor, belki görüp bir ipucu verir diye ve diğer arkadaşların düşüncelerini almak için açtım konuyu.
Kral şovunu yapar yine 3060ti geldi bile
Umarız gelir ve alabiliriz.

millete bakıyorum 3k 4k mesajı var benim 1 kaldır at sistemi kesin katılamicam

Hocam evet baktım zaten 14 mayısta çıkacak sistemi alabilirsem alıcam alamazsam o şekilde alıcam

Hocam en fazla 12.500 TL olmak kaydıyla öneri alabilirim.

Genelde forumda konuları okuyup cevaplıyor, belki görüp bir ipucu verir diye ve diğer arkadaşların düşüncelerini almak için açtım konuyu.

Umarız gelir ve alabiliriz.
Forumda çok iyi tahmin yapan arkadaşlar oluyor aslında açmanız iyi olmuş ama orta fiyatlı bir şey olur bütçen yeter diye düşünüyorum

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,558
Üyeler
184,944
Son üye
edmr
Geri