Öneri Netflix mi Disney+ mı?

Disneyi çok merak ediyorum.

E herhalde yani. Uydurma bir şey niye yazayım?
Yok yanlış anlamayın, uydurma yazdığınız için sormadım. Emin olmak istedim sadece. Benim için biraz önemli bu dizinin olması o yüzden.

Şu anda yaklaşık 4 yıldır kullandığım bir Netflix hesabım var. Sizce Netflix üyeliğini iptal edip Disney+'a geçmek mantıklı mı? Disney+'ta Netflix'te bulunan (platforma özel olmayan tabii ki de) içerikler var mı? İçerik yelpazesi geniş mi Disney+'ın? Baktığım kadarıyla birçok içerik var. Benim için en önemli olan dizi de The Walking Dead. The Walking Dead 11. sezona kadar bulunuyor mu?
Bence Netflix Daha iyi ama ücret konusundan Disney+ daha iyi netflix fiyatları çok pahalandı

Bence Netflix Daha iyi ama ücret konusundan Disney+ daha iyi netflix fiyatları çok pahalandı
Neden Netfilx daha iyi? İki platformu da denediniz mi, içerik olarak hangisi daha iyi?

Bu arkadaşa katılıyorum
Neden peki? Çok soru sordum biliyorum ama hiç bilmediğim için soruyorum farklarını.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arkadaşa katılıyorum

Amazon Prime Video Denedinizmi 30 günlük ücretsiz deneme veriyor.
Prime üyeliğim var zaten 1.5 yıldır. Ama içeriklerini pek sevmiyorum, az içerik var zaten.

Neden peki? Çok soru sordum biliyorum ama hiç bilmediğim için soruyorum farklarını.

Prime üyeliğim var zaten 1.5 yıldır. Ama içeriklerini pek sevmiyorum, az içerik var zaten.
Netflix de güncel yerli film ve diziler var o yüzden netflix ama disney+ da gümbür gümbür geliyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,975
Üyeler
185,201
Son üye
Batuhanzaman
Geri