Sizce oppo a74 iyi telefon mu?

Reaksiyon skoru
15
Bütçe
5000
A74 şuan 4000tl civarında..
Bana batarya gücü lazım ve araştırma sonucunda oppo marka karar verdim. Sizce oppo iyi bir marka mı yoksa başka bir marka al mı dersiniz? (Başka telefonlarda önerebilirsiniz)

Bana batarya gücü lazım ve araştırma sonucunda oppo marka karar verdim. Sizce oppo iyi bir marka mı yoksa başka bir marka al mı dersiniz? (Başka telefonlarda önerebilirsiniz)
fena değil, bir arkadaşımda vardı memnundu gayet.

Bende oppo reno 5 var gayet iyi. Oppo A74 kullanan tanıdığıma var o telefonla oyun rahat oynayamazsın ( PUBG vs. Oyunlar) ama günlük kullanımda iyi sayılır 5000 TL bütçen varsa alma ama

Günlük kullanım için alınabilicek bir telefon. Oyun konusunda çok tatmin etmez. 4000 Tl hakkı mı bilemiyorum açıkçası.

Kayınvalideme almıştım, 2 ay olacak sanırım. Memnun telefondan.

Kardeşimde Var, Çok Memnun.
Şarjı Mükemmel, Çok Hızlı Doluyor, Çok Uzun Gidiyor. Şarj Başlığı Çok Tombik Ama.
Kamera Vs. Beğendim, Oyun Oynamadığı İçin Test Etmedik.

3700 TL'ye Almıştı o , Şuanlık Pişmanlığı yok.

Ekranı iyi.
Yazılımı fena değil, ColorOS Android tarafının stabil yazılımlarından.
Bataryası iyi.
İşlemci giriş seviye.
Kamera orta-iyi.
33W hızlı şarj desteklemesi ve bu adaptörün kutudan çıkması avantaj.

Genel olarak günümüz koşullarında o fiyat bandında güzel seçim.

dostum kullanıcı olarak söylüyorum, bence çok güzel bir telefon , eşim a74 kullanıyor , bende a32 kullanıyorum memnunuz :)

Bende 5000-5600₺ arası bir şey arıyorum.Yardimci olursanız?

RAM 4 ekstra arttırma kullandığı 600 serisi işlemci bence farklı ürünler bakmalısın xiaomi note10s olabilir biraz çıkarsan x3 pro a74 bence gündelik işler için tam performans alamazsın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,442
Üyeler
192,724
Son üye
SalihNasuhbeyoglu
Geri