hazır sistem mi beklemeliyim kendim tek tek mi toplamalıyım

cihanx

80+
Reaksiyon skoru
73
arkadaşlar 11k gibi bir bütçem var rx6600 lü bir sistem istiyorum kendim tek tek mi toplayayım hazır sistem mi bekleyeyim sizce ayrıca kendim toplarsam montajını yapabilir miyim emin değilim

hazır sistemler daha uyguna geliyor reis bence yakalandın mı bir tane al geç güzelinden

arkadaşlar 11k gibi bir bütçem var rx6600 lü bir sistem istiyorum kendim tek tek mi toplayayım hazır sistem mi bekleyeyim sizce ayrıca kendim toplarsam montajını yapabilir miyim emin değilim
hocam 11.5k civarlarına geçenki pch venom rx 6600 lü sıfır sistemler var sarı sitede bir göz at derim

Eğer hazır sistemlerdeki aynı parçaları kullanacaksan hazır sistem daha avantajlı olabiliyor fakat aynı ozellikte kaliteli parça kullanacaksan fiyat 1-2k üstünde çıkıyor

Bekledikçe fiyatlar dahada yükseliyor.Bütçe kısıtlı ise tek tek toplamak stresli bir iş.Bu ortamda hele ki Rx6600 ekran kartlı sistemi 11k ile çok zor.Hazır sistem almanı öneririm.İtopyada bir ara Rtx 2060 sistem vardı.

hazı
hazır sistem yakalayabilirsen iyi olur

hazır sistemler bide kampanyalıysa ekran kartı fiyatına geliyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,532
Üyeler
186,346
Son üye
legolas006
Geri