Oyuncu Kulaklık önerisi

emirkq

80+
Reaksiyon skoru
65
300tl bütçem var biraz üste çıkabilir bütçe sıkıntı yok ve sizin önerileriniz nelerdir kullandığınız varsa

300tl bütçem var biraz üste çıkabilir bütçe sıkıntı yok ve sizin önerileriniz nelerdir kullandığınız varsa
jd710 kullanıyorum 2 yıldır hiçbir sorunu yok beklentilerimi karşıladı

@Abdullah Hacıgül son paylaştığı Instagram hikayesinde "ay sonunda İtopya ve HepsiBurada indirimleri" paylaşacağını söyledi.
Benim tavsiyem, 2 hafta kadar idare et ve beklerken de bütçene ekstra eklemeler yap.
Gerçekten kaliteli kulaklık kullanmadan önce diğerleri hep iyi gibi geliyor.
Aradaki farkı gerçekten iyi bir kulaklık kullandığınız zaman anlıyorsunuz.
Ben şu an Corsair Void Elite Surround kullanıyorum. İndirimde almıştım. - Link
Öncesinde ise uzun süre Gamepower Medusa kullandım. Bugün param olsa bile gidip Medusa satın almam.
Medusa'ya 300-350 TL vermek yerine ucuza James Donkey alırsın. Özellikleri ve yazılımı aynı.
Hatta JD'nin modeli dün Gaming Gecesi indiriminde 50 TL'ye satılıyordu. Yakında 150-200 TL'ye ilanları yayılır.
1652468910384.png

Bir süre daha idare et, bütçeni yükselt. İndirimlerden kaliteli bir kulaklık satın al.
Sonuçta 30 günde 1 kulaklık almayacaksın, almışken iyi bir şey al. En az 2-3 sene kullan.

Rampage Titan X alabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,291
Üyeler
190,723
Son üye
segs35
Geri