Çözüldü✓ Aldığım bilgisayar hakkında düşüncelerinize ihtiyacım var.

NeVoid

80+
Reaksiyon skoru
5
Bütçe
15000
merhaba itopya üzerinden bir hazır pc satın aldım ve bazı parçalarını değiştirdim sizce herhangi bir sorun varmı? ileride ekran kartını yükseltmeyi düşünerek satın aldım.. (ssd harddisk alacağım)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

fiyatı vs uyguna almışmıyım?

Ekler

• antrikot.png
    antrikot.png
    186.7 KB · Hit: 219
merhaba itopya üzerinden bir hazır pc satın aldım ve bazı parçalarını değiştirdim sizce herhangi bir sorun varmı? ileride ekran kartını yükseltmeyi düşünerek satın aldım.. (ssd harddisk alacağım)

yani moral bozmaya gerek yok hayırlı olsun güle güle kullan fiyatı bir tık pahalı

2060lı bir sistem için biraz pahalı kankam ya ama artık almışsın hayırlı olsun diyelim

2060 sisteme 15K çok fazla.

rtx 2060 sistem vardı itopyada o 10000tl 15k ya 11400f 6600xt sistem toplarsın ben çok topladım

ama youtubeden bakıyorum 3060 la arasında 30-40 fps zar zor fark ben şuan kendimi enayi gibi hissettim bide ucuza aldığımı sanıyordum çünkü normalde sadece ekran kartı + işlemci 15 ediyor :/
bu sana deneyim kattı birdaha herhangi bir şey almadan önce araştırırsın

ama i7 10600 var ben onu i3 10105 f ten çevirdim oyunlarda daha rahat etmezmiyim?
Hocam 10105f'li hali 9.999'du dün. Sadece 10700e geçmek için +5.000 TL verdiyseniz bence çok mantıklı olmamış.
Tabi bu sadece oyun oynayacağınız düşünerek yaptığım yorum. İşlemci bazlı bir işiniz varsa değişir dicem ama yine de olmamış sanki. Ederi en fazla +3.000 TL olabilirdi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,344
Üyeler
190,735
Son üye
AliAlmis
Geri