Tamam sondan 3 kişiyi banlayalım.Soru a şu fiyata alınır mı
cevaplar :
alınır
alınır
alınır
alınır
alınır
Bunun ne zararı var size merak ediyorum. Gerçekten merak ediyorum yani dalga geçmek veya tartışma çıkarmak gibi bir niyetim yok .Soru a şu fiyata alınır mı
cevaplar :
alınır
alınır
alınır
alınır
alınır
İşte bu mantıklı.Arkadaşlar arkadaşın dediği doğru ama eksiklik var. Düşünün bir konu var. 300TL bütçeye hangi mouse daha iyi? diye sorulmuş. Birisi "gamepower ogre" yazmış diğer kişide gamepower ogre önerecekse aynı şekilde yazmak yerine ya daha detaylı ( +'larını -'lerini) anlatsın yada mesajı beğensin.
Çok mantıklı, tek sıkıntı gp ogre klavyeArkadaşlar arkadaşın dediği doğru ama eksiklik var. Düşünün bir konu var. 300TL bütçeye hangi mouse daha iyi? diye sorulmuş. Birisi "gamepower ogre" yazmış diğer kişide gamepower ogre önerecekse aynı şekilde yazmak yerine ya daha detaylı ( +'larını -'lerini) anlatsın yada mesajı beğensin.
Çok mantıklı, tek sıkıntı gp ogre klavye
mszeyrek'in bunu kastettiğini hiç sanıyorum, konunun mesaj sayısı 40 oluyor, ilk yazan ile son yazan arasında nereden baksanız beş dakika var, ama hala anasayfaya düştüğü için konuya girip "alınır, iyi, güzel kart, güzel ürün... " yazılıyor. Yakındığı durum bu olsa gerek hocam.Mesela bir konu açıldığında konuya bir kişi girse ve "alınır" yazsa mesajı attığı anda 2-3 kişinin daha onu yazdığını görüyor. Ne yapalım ? Mesajı silelim mi ? "İlk yazan tüm reaksiyonları kapsın" gibi saçma bir olaya dönüşür bu durum.
insanlar rütbe sistemi için böyle saçma şeyler yapıyor.Kesinlikle haklısın. Eğer ekstra bir yorumun yoksa beğen geç. Biri almalısın diyor biri bence al diyor. Bunun ne farkı var
mszeyrek'in bunu kastettiğini hiç sanıyorum, konunun mesaj sayısı 40 oluyor, ilk yazan ile son yazan arasında nereden baksanız beş dakika var, ama hala anasayfaya düştüğü için konuya girip "alınır, iyi, güzel kart, güzel ürün... " yazılıyor. Yakındığı durum bu olsa gerek hocam.