pcyi 2020nin sonlarına doğru almıştım şuan oyun oynarken kasmaya başladı.ekran kartım radeon rx550 işlemcim intel core i3 10100 ana kartım h410m-a pro (ms-7c89).yeni ekipmanlar önerir misiniz önerirseniz ne olur 3.5k lık bir bütçem var.
Ram ve hangi depolama birimlerini kullanıyorsun?pcyi 2020nin sonlarına doğru almıştım şuan oyun oynarken kasmaya başladı.ekran kartım radeon rx550 işlemcim intel core i3 10100 ana kartım h410m-a pro (ms-7c89).yeni ekipmanlar önerir misiniz önerirseniz ne olur 3.5k lık bir bütçem var.
Ram ve hangi depolama birimlerini kullanıyorsun?
tamamdır dostum bir kontrol ederimTermal Macunu bi kontrol et bide fanların tozlanmış olabilir oyüzden yavaş döner rahat ısıtmaz
şunuda ekliyim daha önce kasayı temizlemiştim fakat taktıktan ve çalıştırdıktan sonra monitör yeşil ekran verip duruyordu temizlemek için bi bilgisayarcıya falan götürmem gerekir mi?kasa bakımını yaptır
Bir tane daha RAM tak ve ADATA ssdlerde kronik bir sıkıntı vardı.Alıntıyı görüntülebunun dışında 240 gb adata ssd kullanıyorm fakat onu bulamadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
tamamdır dostum bir kontrol ederim
anlamadım neden kassın ki bu sistem. Windows güncellemeleri alırsan Ram 16gb ise, virüs yoksa, tüm fanlar dönüyorsa, CPU ve GPU macunları henüz tazeyse niye kassın? bir kontrol et hepsini derimpcyi 2020nin sonlarına doğru almıştım şuan oyun oynarken kasmaya başladı.ekran kartım radeon rx550 işlemcim intel core i3 10100 ana kartım h410m-a pro (ms-7c89).yeni ekipmanlar önerir misiniz önerirseniz ne olur 3.5k lık bir bütçem var.