Yardım sistem açılma kapanma yavaş oluyor ssd olmasina rağmen

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

Americano

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
321
Çoklu Konu, Spam
Merhabalar, Samsung 970 EVO Plus 1TB bir SSD'm bulunmakta. UEFI sistem zaten, anakartım ASUS-X570p fakat durum şöyle.

1. Durum bilgisayarı açarken bazzen o nokta nokta dönen logoyla açılıyor UEFI sistem olmasına rağmen.

2. Olarak bazen de açılişta hızlı açilıyor. ASUS logosu geliyor sönüyor, direkt ekran geliyor ama bu bazen Windows logosu dönerek açılıyor ve bu gerçektrn sinir bozucu bir durum. Bu konu hakkında yarfıma ihtiyacım var.

3. Olarak her zaman olan bir durum bu yeniden başlat atarken hep bu Windows logosu dönerek açılıyor ve şunu da belirteyim SSD badsector vesaire hiçbir problemi yok. Her şey de güncel.

4. Olarak da bazen sistem kapanırken uzun kapanıyor, mesela kapatıyorum moniyör kapanıyor. Klavye ışıkları 5 7 saniye kadar açik duruyor, kapanma süresini uzatıyor. Sonra ise klavye fare kulaklık ısıkları sönüp sonra kasa kapanıyor ve bu işlem çok uzun sürüyor ve bu hiç normal değil. Bazen ise direkt monitörle klavye ışığı direk sönüp hızlı bir şekilde kapanıyor. Ne yapmam gerek? Bu sorunlar gerçekten bana illet

merhabalar aşağıda bıraktığım görsel RevenKalr ait bana yardımcı olmaya başladı windows logosunu çözmem için ben asus kullanıyorum o galiba msi kullanıyor bende aşağıdaki görsel yok yardımcı olabilirmisiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

konuya bakacak yokmu ? Acıl acıl

konuya bakacak yokmu ? Acıl acıl

Ekler

• B787E7F1-921C-4FC9-BF9F-9E00938E5EAA (1).jpeg
    B787E7F1-921C-4FC9-BF9F-9E00938E5EAA (1).jpeg
    1.6 MB · Hit: 77
@White Ravens @pickpocket @Perfectshot06 konuya bakabilirmisiniz

konuya bakacak forumdaş arıyorum

KONUYA BAKACAK VATANSEVER YOKMU

Son düzenleme:
kimse bakmayacakmı anakart konusunda bilgili yokmu?

PC açılırken ssd, hdd veya USB seçimi var, orda SSD seçili mi ?

Bence geç kapanma dışında sorun edecek sorun yok. Sistemimiz benzer. Windowsun kapanmasına rağmen kasanin kapanması PSU'yla alakalı olabilir. Ben PSU'yu değiştirdim sorun kalmadı. Ayrıca anakart logosunda iptal ettim.

Bence geç kapanma dışında sorun edecek sorun yok. Sistemimiz benzer. Windowsun kapanmasına rağmen kasanin kapanması PSU'yla alakalı olabilir. Ben PSU'yu değiştirdim sorun kalmadı. Ayrıca anakart logosunda iptal ettim.
anakart logosunu nasil iptal ettiniz

psu saglam psu alakası yok

PC açılırken ssd, hdd veya USB seçimi var, orda SSD seçili mi ?
evet seçili

Sorun forumda değil sende. Milleti darlıyorsun ufak tefek şeyler için. Aylar öncede aynı konuyu açtın şimdide açıyorsun.
İnsanları sıkmanın darlamanın mantığı yok.

Ben PSU'dan kapatıyodum o derece geç kapanıyordu. Logo biostan kapatılıyor.

Ben PSU'dan kapatıyodum o derece geç kapanıyordu. Logo biostan kapatılıyor.
nasıl kapatıyorum hocam

Sorun forumda değil sende. Milleti darlıyorsun ufak tefek şeyler için. Aylar öncede aynı konuyu açtın şimdide açıyorsun.
İnsanları sıkmanın darlamanın mantığı yok.
Dostum Rica etsem konumdan çıkarmısın?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,658
Üyeler
185,144
Son üye
alisami_0