Arabayı Sürttüm Çizildi!

boltreny7

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
993
arkadaşlar merhaba Hyundai i20 kullanıyorum araç gri renk. yolda giderken birisi aradı ve telefonu açtıktan sonra konuştuk tam konuşurken toprak gibi bir yere girdim. çizik var sizce bunu nasıl geçirebilirim oje olur mu?

Ekler

• 2529A53A-8FBE-4048-905D-BF3C6C4FF631.jpeg
    2529A53A-8FBE-4048-905D-BF3C6C4FF631.jpeg
    1,011 KB · Hit: 813
arkadaşlar merhaba Hyundai i20 kullanıyorum araç gri renk. yolda giderken birisi aradı ve telefonu açtıktan sonra konuştuk tam konuşurken toprak gibi bir yere girdim. çizik var sizce bunu nasıl geçirebilirim oje olur mu?
pasta cila yaptır tamamen bitmese de azalır

pasta cila geçirmez bunu rötuş yapsanda belli olur

Oje falan sürme daha kötü olur.
Öncelikle bulursan bir tiner veya pasta ile orayı komple sil. Zaten köşedeki çizik derin çizik orayı pasta cila falan kapatmaz sadece üstteki yüzeysel çizikleri alır.
Kaportacıya vs. Gidersen rütuş yaptır

300 350 max 400
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

derin çizikleri geçirmese bile kenarındaki izleri çokca geçirir
Komple arabaya mı atacak saçmalama. Kaportacıya gitse 50-100 TL'ye halleder. 10 TL maliyeti bile yok :D

tanıdığa gidersen pasta cilaya para bile almayabilirler fakat boya yapılması lazım metalik boya en az 300 tl

Oje falan sürme daha kötü olur.
Öncelikle bulursan bir tiner veya pasta ile orayı komple sil. Zaten köşedeki çizik derin çizik orayı pasta cila falan kapatmaz sadece üstteki yüzeysel çizikleri alır.
Kaportacıya vs. Gidersen rütuş yaptır
tiner işi nasıl olacak hocam boyayı kaldırmaz deme

Oh simli metalik rötuş dışı kurtarmaz orayı.

Geri