Neler Yeni

Türkiye'de ki maganda sürücüler (Gerçekten bıktım)

lan düdüklü makarna alkollü araç kullanıyor sürücüde kabahat armaamak diyon alkollü arac kullanmıcak o zaman
Mesaj otomatik birleştirildi:

allah rızası icin önümde alkollü elini camdan cıkarıp değişlik hareketler yap da sollarken ön tamponunu alayım
attığın mesajı daha yeni gördüm yoksa daha erken cevap verirdim bu 1.si
2.si sen hiçbirşey yapamazsın şuan klavye delikanlığı derler ya o hesap
3.sü ise başından buyruk işlere de bulaşma daha çok üzerler seni
4.sü adam zaten alkollü demiyorum yazımı baştan sona okumadığın nasıl belli okusan bile anlamamışsın o adam zaman alkollü demedim kafası yerinde olmayabilir veya ambulansı farkedememiş olabilir dedim anlaman kıt galiba ?
5.si son olarak daha toysun büyük ihtimal ve akıl yaşın max 12 falan allahtan ailene ve çevrendekilere sabır diliyorum seninle aynı ortamda bulunmak bu yazıyı yazmak bile ne kadar kötü yakınlarındaki insanların halini düsünemiyorum

lan düdüklü makarna alkollü araç kullanıyor sürücüde kabahat armaamak diyon alkollü arac kullanmıcak o zaman

allah rızası icin önümde alkollü elini camdan cıkarıp değişlik hareketler yap da sollarken ön tamponunu alayım
ilk defa sadece bana yazı yazmak için üye olmuş bide

Son düzenleme:
attığın mesajı daha yeni gördüm yoksa daha erken cevap verirdim bu 1.si
2.si sen hiçbirşey yapamazsın şuan klavye delikanlığı derler ya o hesap
3.sü ise başından buyruk işlere de bulaşma daha çok üzerler seni
4.sü adam zaten alkollü demiyorum yazımı baştan sona okumadığın nasıl belli okusan bile anlamamışsın o adam zaman alkollü demedim kafası yerinde olmayabilir veya ambulansı farkedememiş olabilir dedim anlaman kıt galiba ?
5.si son olarak daha toysun büyük ihtimal ve akıl yaşın max 12 falan allahtan ailene ve çevrendekilere sabır diliyorum seninle aynı ortamda bulunmak bu yazıyı yazmak bile ne kadar kötü yakınlarındaki insanların halini düsünemiyorum

ilk defa sadece bana yazı yazmak için üye olmuş bide
kafası yerinde değilse veya alkollüyse cıkmıcak yola bilader
akıl yaşta değilbaşta suna bak
o kadar cahilsin ki çıkış yolu bulamayınca karşındakine çocuk toy diyorsun
yazık kafana

Besim Tibuk

80+ Gold
Bitmeyecekler..

Top Bottom