Mr. Dionysos
80+
- Katılım
- 23 Mart 2020
- Mesajlar
- 13
- Reaksiyon skoru
- 7
sizce hangisini almak daha mantıklı . Oyıyım nayacağım oyunlar Lol,Rust,The Forest,Pubg Vs. Yani bu oyunları açmakta sıkıntı yaşarmıyım?
RX 580 alıcaksan 8GB al yoksa 1650 süper al.sizce hangisini almak daha mantıklı . Oyıyım nayacağım oyunlar Lol,Rust,The Forest,Pubg Vs. Yani bu oyunları açmakta sıkıntı yaşarmıyım?
4gb VRAM ilerde sıkıntı yaşatabilir.
Aynen akradsin dediği gibi alacaksan 8 GB sini al yoksa 1650s al çünkü tdp si daha düşük o yüzden serin çalışırRX 580 alıcaksan 8GB al yoksa 1650 süper al.
Aynen akradsin dediği gibi alacaksan 8 GB sini al yoksa 1650s al çünkü tdp si daha düşük o yüzden serin çalışır
Fine wine nasıl kullanıyoruz ? sorun yaşatıyormu ?TDP değerinin fazla olması ekran kartının daha fazla ısınması anlamına gelmez adı üzerinde maximum TDP değeri. Ekran kartı VRAM'in tamamını kullanırsa ısınır onun haricinde iki kartda serin çalışıyor rx 580'in tek dezavantajı GDDR5 olması aynı zamanda bir avantajı da AMD Fine Wine ile kullanıldığında GTX 1650 Super'i geçebiliyor
Hayır aksine güçleniyor. Nasıl kullandığımızı bende merak ettim.Fine wine nasıl kullanıyoruz ? sorun yaşatıyormu ?
evet gördüm onuda nasıl oluyoramd ekran kartları için yeni bir yazılım güncellemesi getirdi ve eski Radeon kartlar güç kazanıyor .
Nasıl bir şey olduğunu sordun sandım XD .evet gördüm onuda nasıl oluyor.