1. Sisteminiz nedir?Merhaba Arkadaşlar,
Bilgisayara iş kaynaklı windows 32 bit kurmak istiyorum ama bir türlü usb'den boot edemiyorum daha önce başına gelen var mı destek olabilecek var mı?
Şimdiden Teşekkürler.
Yahu şuan Windows 10/11'inizde bulunan OneDrive'ın kendisi bile 32 bit. Onu da geçtim, zaten bütün eski oyunlar 32 bit. Ve bunlar 64 bit Windows'ta çalışıyorsa demek ki 32 bit program açabiliyor. Lütfen Windows 11 ya da 10 21H2 64 bit kurun.İş kaynaklı kullanacağımız program 32 bit
Sistemimiz İ5 10400 / Asus H510M-D / Windows 10 32 Bit
Windows 21H2 Var Ancak 32Bit Windows Boot edemiyorumYahu şuan Windows 10/11 inizde bulunan OneDrive'ın kendisi bile 32 bit. Onu da geçtim, zaten bütün eski oyunlar 32 bit. Ve bunlar 64 bit Windows'da çalışıyorsa demek ki 32 bit program açabiliyor. Lütfen Windows 11 yada 10 21H2 kurun.
Ben sadece şunu demek istemiştim. 32 bit Windows kurmak gibi saçma bir şey yapmayın demek istemiştim. Eğer illa kuracağım diyorsanız VMware Workstation Pro ya da QEMU ile kurabilirsiniz.Windows 21H2 Var Ancak 32Bit Windows Boot edemiyorum
Nasıl yapacağım hakkında bir bilgi sahibi değilim destek olabilir misin?Ben sadece şunu demek istemiştim. 32 bit Windows kurmak gibi saçma bir şey yapmayın demek istemiştim. Eğer illa kuracağım diyorsanız VMware Workstation Pro ya da QEMU ile kurabilirsiniz.
Nasıl yapacağım hakkında bir bilgi sahibi değilim destek olabilir misin?
32 Bit Burada da Kurulmuyor Ne Yazık ki![]()
VMware Workstation ile Windows 10 Kurulumu | Tam Rehber!
Kapsamlı rehberimizle bilgisayarınızda VMware Workstation 17 ile Windows 10 kurulumu yapmayı öğrenin. Win10'u sanal olarak çalıştırın!www.sysnettechsolutions.com
Kuruluyor fakat siz yapamamışsınız.32 Bit Burada da Kurulmuyor Ne Yazık ki