Ekran kartı sürücü çökmesi

Tuğrap

80+
Reaksiyon skoru
9
oyun oynarken ekran kartı sürücüsü çöktü uyarısı alıyorum ve birdaha hiçbir oyuna giremiyorum driverlar güncel ve silip AMD nin sayfasından hepsini geri yükledim ama sorun hala devam ediyor ekran kartım MSI RX5500 XT 8gb

whql driverı yukluyosun di mi

oyun oynarken ekran kartı sürücüsü çöktü uyarısı alıyorum ve birdaha hiçbir oyuna giremiyorum driverlar güncel ve silip AMD nin sayfasından hepsini geri yükledim ama sorun hala devam ediyor ekran kartım MSI RX5500 XT 8gb
Bu sorun hep oluyorsa şu yöntemi denermisin?

Bu sorun hep oluyorsa şu yöntemi denermisin?
Xmp değişikliği bios dan yapılıyor da bios da tehlikeli bir yer ve anlamıyorum

Son düzenleme:
Tam sisteminizi yazarmısınız?
Xmp 1 olarak değiştirdim eskiden 3200mhz olarak çalışıyordu şimdi 2133 de fakat şimdi girdim oyuna ve birdaha çöktü
Sistemim:
Ryzen 5 3600
MSI RX5500 XT 8gb
2x8=16 GB ram

Xmp 1 olarak değiştirdim eskiden 3200mhz olarak çalışıyordu şimdi 2133 de fakat şimdi girdim oyuna ve birdaha çöktü
Sistemim:
Ryzen 5 3600
MSI RX5500 XT 8gb
2x8=16 GB ram
Anakart modeli nedir?

Sistemim:
Ryzen 5 3600
MSI RX5500 XT 8gb
2x8=16 GB ram
@Amanita @Mehmet Yılmaz
Post automatically merged:

Xmp değişikliği bios dan yapılıyor da bios da tehlikeli bir yer ve anlamıyorum
amd de olan bir şey çözümünü tam bilmiyorum ama ddu ile sürücüyü silip baştan kurarmısınız

@Amanita @Mehmet Yılmaz

amd de olan bir şey çözümünü tam bilmiyorum ama ddu ile sürücüyü silip baştan kurarmısınız
ddu da surecin nasıl işlediğini bilmiyorum xmp yi de izleyerek yaptim simdi birsey olcak diye korkuyorum birsey olursa babamın dilinden kurtulamam

Anakart modeli nedir?
sıkıntı xmp den degil tekrardan xmp 2 olarak degistireyimmi

ddu da surecin nasıl işlediğini bilmiyorum xmp yi de izleyerek yaptim simdi birsey olcak diye korkuyorum birsey olursa babamın dilinden kurtulamam

sıkıntı xmp den degil tekrardan xmp 2 olarak degistireyim mi
hocam sorununuzun muhtemelen xmp ile alaksı yok o ram le ilgili

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,201,765
Üyeler
190,970
Son üye