AMD software adrenalin edition diye uygulaması yüklü oradan yapıyorumwhql driverı yukluyosun di mi
Bu sorun hep oluyorsa şu yöntemi denermisin?oyun oynarken ekran kartı sürücüsü çöktü uyarısı alıyorum ve birdaha hiçbir oyuna giremiyorum driverlar güncel ve silip AMD nin sayfasından hepsini geri yükledim ama sorun hala devam ediyor ekran kartım MSI RX5500 XT 8gb
forum.donanimarsivi.com
Xmp değişikliği bios dan yapılıyor da bios da tehlikeli bir yer ve anlamıyorumBu sorun hep oluyorsa şu yöntemi denermisin?
Çözüldü✓ - Amd Ekran Kartı Çökme Sorunu ve Çözümü
Merhaba arkadaşlar son 2 haftaya kadar AMD'nin hangi sürücüsü kullanırsam kullanayım hep driver çöküyordu. O yüzden 20.11.2 sürücüsünü sıkıntısız kullanıyordum. O zamanlar kullandığım ayarlar: Ram: a-XMP 2, Bios Sürümü 7C52v3C' dü, chipset en son sürücü kuruluydu. Amd ekran kartı sürücüsü her...forum.donanimarsivi.com
Tam sisteminizi yazarmısınız?Xmp değişikliği bios dan yapılıyor da bios da tehlikeli bir yer ve anlamıyorum
Xmp 1 olarak değiştirdim eskiden 3200mhz olarak çalışıyordu şimdi 2133 de fakat şimdi girdim oyuna ve birdaha çöktüTam sisteminizi yazarmısınız?
Anakart modeli nedir?Xmp 1 olarak değiştirdim eskiden 3200mhz olarak çalışıyordu şimdi 2133 de fakat şimdi girdim oyuna ve birdaha çöktü
Sistemim:
Ryzen 5 3600
MSI RX5500 XT 8gb
2x8=16 GB ram
MSI A520M ProAnakart modeli nedir?
@Amanita @Mehmet YılmazXmp 1 olarak değiştirdim eskiden 3200mhz olarak çalışıyordu şimdi 2133 de fakat şimdi girdim oyuna ve birdaha çöktü
Sistemim:
Ryzen 5 3600
MSI RX5500 XT 8gb
2x8=16 GB ram
amd de olan bir şey çözümünü tam bilmiyorum ama ddu ile sürücüyü silip baştan kurarmısınızXmp değişikliği bios dan yapılıyor da bios da tehlikeli bir yer ve anlamıyorum
ddu da surecin nasıl işlediğini bilmiyorum xmp yi de izleyerek yaptim simdi birsey olcak diye korkuyorum birsey olursa babamın dilinden kurtulamam@Amanita @Mehmet Yılmaz
Post automatically merged:
amd de olan bir şey çözümünü tam bilmiyorum ama ddu ile sürücüyü silip baştan kurarmısınız
sıkıntı xmp den degil tekrardan xmp 2 olarak degistireyimmiAnakart modeli nedir?
hocam sorununuzun muhtemelen xmp ile alaksı yok o ram le ilgiliddu da surecin nasıl işlediğini bilmiyorum xmp yi de izleyerek yaptim simdi birsey olcak diye korkuyorum birsey olursa babamın dilinden kurtulamam
Post automatically merged:
sıkıntı xmp den degil tekrardan xmp 2 olarak degistireyim mi
tekrardan eski haline yani xmp 2 3200 mhz ye dondureyimmihocam sorununuzun muhtemelen xmp ile alaksı yok o ram le ilgili
valla lanet gelsin amd aldıgım gunehocam sorununuzun muhtemelen xmp ile alaksı yok o ram le ilgili