Windows 10 1909 Resmi Türkçe Final Sürüm.

atmaya değer 2004 de veri kayıpları Güvenlik açıkları mevcut laptopumda iş hakkında şeyler vardı hepsi gitti kurtardım geride 1909 a geçtim hiç kayıp yaşamadım
Benim öyle bi endişem yok açıkçası sadece oyun, dizi, film ve ödevlerim için kullanıyorum ama bilemedim

2004 veri kayıpları mevcut kendi siliyor dosyaları tavsiyem 1909a geç kafan rahat olsun
İndirmeye başladım. Etkinleştirmek için önereceğiniz bir program vs. var mı ve de kurulum flash bellekle mi yapayım yoksa windows 10 oldugu için direkt indirdiğimle mi

İndirmeye başladım. Etkinleştirmek için önereceğiniz bir program vs. var mı ve de kurulum flash bellekle mi yapayım yoksa windows 10 oldugu için direkt indirdiğimle mi
etkinleştirmene gerek yok merak etme o programları önermiyorumda zaten :) flash bellekle yap kurulumu öyle temiz kur

Rez alıyorum ihtiyacım olacak haftaya

Windows 10 2004 kurmak istemiyorum yeni sisteme, Windows üzerinden 1909 sürümünün tam halini ISO olarak bulamazsam buradan denerim, güvenilirdir değil mi attığınız linki inceleme fırsatım olmadı

Windows 10 2004 kurmak istemiyorum yeni sisteme, Windows üzerinden 1909 sürümünün tam halini ISO olarak bulamazsam buradan denerim, güvenilirdir değil mi attığınız linki inceleme fırsatım olmadı
güvenilir bizzat kendim kullanıyorum sorun olursa üstlenirim

güvenilir bizzat kendim kullanıyorum sorun olursa üstlenirim
Kendi kendine otomatik crack işlemi falan yapmıyor yani değil mi , 30 gün deneme sürümünden sonra yani windowsu etkinleştirin şeklinde yazı gelecek. Windows keyi sıkıntı değil ayarlarım onu .

Geri