Hangi işte çalışabilirim ?

qa4adwl

80+
Reaksiyon skoru
67
15 yaşındayım ve şimdiden çalışma isteğim var. Para kazanmak istiyorum ve şimdiden çalışıp paramı biriktirirsem ileride daha da rahat ede bileceğimi düşünüyorum. Boş boş internette bir şeyler izlemek yerine, bir şeyler yapmayı 13 yaşımın sonlarından beri istiyorum ama 13 biraz erken olduğu için izin vermediler. Şuan tam zamanı diye düşünüyorum başlamak için hangi işte çalışa bilirim ?

Garson vb kafelerde işe girebilirsin dostum, Hangi ilde yaşıyorsun?

Gmail sat.

Tatilde meslek öğrenmeye bak abicim.Okul zamanında program,yazılım gibi şeylerle uğraşmanı tavsiye ederim...

15 yaşındayım ve şimdiden çalışma isteğim var. Para kazanmak istiyorum ve şimdiden çalışıp paramı biriktirirsem ileride daha da rahat ede bileceğimi düşünüyorum. Boş boş internette bir şeyler izlemek yerine, bir şeyler yapmayı 13 yaşımın sonlarından beri istiyorum ama 13 biraz erken olduğu için izin vermediler. Şuan tam zamanı diye düşünüyorum başlamak için hangi işte çalışa bilirim ?
meslek lisesi okursan staj fln de var 1 ayda 1000 tl kazanıyosun

kafe restoran gibi kendi halinde takılan yerlerde çalışabilirsin yaşın 16 olsa fastfood mağzalarında çalışabilirdin

Geri