Yardım Geforce Now bulanık görüntü.

Carents

80+
Reaksiyon skoru
0
İnternet verilerim ve Geforce Now verilerimi paylaştım. 1080p 60fps geçtim neredeyse bütün çözünürlüklerde görüntü inanılmaz bulanık gözüküyor. Bu kadar paket kaybı nasıl oluyor. Gameplus gelmeden önce eu serverında Cyberpunk'ı RTX açık oynadım gayet akıcıydı. Yardımcı olursanız sevinirim.

Ekler

• Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    21.4 KB · Hit: 362
  • Screenshot_3.png
    Screenshot_3.png
    7.6 KB · Hit: 368
Türknet hakkında fikirlerimi değiştiren bir konu oldu bu. Benim evimde 25 mbit türk telekom bir internet var. Fiber mi değil mi bilmiyorum. 1080p 60 fps ara sıra takılarak çok rahat bir şekilde oynuyorum. Sizin bu değerlerle sorun yaşamanız ilginç. Problemi çözerseniz lütfen paylaşın, bilgilenelim.

Türknet hakkında fikirlerimi değiştiren bir konu oldu bu. Benim evimde 25 mbit türk telekom bir internet var. Fiber mi değil mi bilmiyorum. 1080p 60 fps ara sıra takılarak çok rahat bir şekilde oynuyorum. Sizin bu değerlerle sorun yaşamanız ilginç. Problemi çözerseniz lütfen paylaşın, bilgilenelim.
Evet bende de 24 Mbps TTNET var. Altyapısı rezalet olmasına rağmen gayet düşük gecikme alıyorum türknet bazı yerlerde çok iyi ama bazı yerlerde rezalet galiba

Nasıl deneyeceğim serverlar kısmında 2 tane türkiye serverı hariç başka çıkmıyor.
Kayıt olucan şuan kullandığın e postayı kullanma vpnle gir geforce abd sayfasına gircen uygulamaya girince vpn açık olması lazım oyna girdiğinde vpn i kapatabilirsin sunucular otomatik de

Ben de Türknet kullanıyorum. Aynı sorunu yaşıyorum. Türknet çok sıkıntı. Değiştircem yakında.

Geri