Benim babamda sürekli tarzıma laf ediyor ama umursamıyorumsaçıma cut fresh attım evdeklıer baya laf yaptı soytarıya donmussun felan dıye kasten cinayetten kaç yıl hapis yerim
harbiden oversize giyiyorum çuval falan dıyor tilt oldumBenim babamda sürekli tarzıma laf ediyor ama umursamıyorum
Evet bendede aynı durum var yapacak bişi yokkharbiden oversize giyiyorum çuval falan dıyor tilt oldum
Hatta geçen elime kemik fln çizmiştim annem bana satanistler gibi mi olmaya çalışıyorsun demiştiharbiden oversize giyiyorum çuval falan dıyor tilt oldum
duvara dön şimdi de duvara döndüm de (dayak yeme garantili)soytarıya donmussun
yemek yiyim knk ondan sonra denerim kavgadan sonra yemeğe almıyorduvara dön şimdi de duvara döndüm de (dayak yeme garantili)
öyle yaptım knk benı tilt eden sen çok degıstın lise seni bozdu falan demeleriklasik tr ailesi. saçım uzun diye gay damgası yedim eniştemdenküpem var ona da bi ton laf ettiler. oversize giyiyorum diye soytarı da olduk. hani gözlüğüm var o sağlık amaçlı olmasa ona da laf ederler. he de geç kankim boşver
takma o kadar tamam de geçsaçıma cut fresh attım evdeklıer baya laf yaptı soytarıya donmussun felan dıye kasten cinayetten kaç yıl hapis yerim
Tamam Havalı çocuk, sakin ol.saçıma cut fresh attım evdeklıer baya laf yaptı soytarıya donmussun felan dıye kasten cinayetten kaç yıl hapis yerim
keşke havalı olsam knkTamam Havalı çocuk, sakin ol.
Bunun için yaptıysan öyle hatalısın kardeşim.keşke havalı olsam knk