Max. 8.000TL İphone Önerisi

Yurt dışını alıp uğraşamam cidden sıkıntılı iş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

8.9k'ya var en ucuz o da bütçemi aşıyor
arttırma imkanın yada bekleyip biriktirebilirsen alabilirsin kasaya önem vermiyorsan içi güzel

XR alabilirsin 1 yıl kullandım hala taş gibi cihaz. en az 3-4 sene daha güncelleme ömrü de var.
Evet XR seçeneklerim arasında peki fiyatlar düsebilir mi sizce az da olsa

arttırma imkanın yada bekleyip biriktirebilirsen alabilirsin kasaya önem vermiyorsan içi güzel
Ya se 3 islemci olarak iyi ben o kadar küçük bir telefona alışamam 6.7inc telefon kullanıyorum 4.7inc telefona alışmam zor yani

Evet XR seçeneklerim arasında peki fiyatlar düsebilir mi sizce az da olsa

Ya se 3 islemci olarak iyi ben o kadar küçük bir telefona alışamam 6.7inc telefon kullanıyorum 4.7inc telefona alışmam zor yani
ben 6.5 inc de kullanıyordum alışılabilir

XS MAX Almayı Çok İstedim Ama Fiyatları Nerdeyse 9K o fiyat cidden fazla diyelim çıktım o fiyatlara iphone 11 bulunabiliyor insan bi kararsız kalmıyor değil bide se3 flnda var kafam karışıyor

ben 6.5 inc de kullanıyordum alışılabilir
Olabilir ama tasarımıda hoş değil ve o fiyatlarda 11 var o telefon daha şık geliyor bana

XS MAX Almayı Çok İstedim Ama Fiyatları Nerdeyse 9K o fiyat cidden fazla diyelim çıktım o fiyatlara iphone 11 bulunabiliyor insan bi kararsız kalmıyor değil bide se3 flnda var kafam karışıyor

Olabilir ama tasarımıda hoş değil ve o fiyatlarda 11 var o telefon daha şık geliyor bana
şıklık senin için önemliyse hiç bakma dostum klasik ıphone 6 tasarımı bunlar sadece arkası cam

şıklık senin için önemliyse hiç bakma dostum klasik ıphone 6 tasarımı bunlar
Ee zaten se 3 bence direk elemem gerek zaten ben aslında model belirledim birksç tane bu modellerden bana uygun olanı alacağım İphone XR, İphone XS Max, İphone 11 bu 3 modeli düşündüm ama fiyatlar konusunda biraz sıkıntı yaşadım

XR veya SE 2020'ye bak derim. Eğer büyük ekran dersen XR, küçük ekran olsa da bir şey olmaz dersen SE 2020

iPhone tercih etmek istediğinin nedenini sorabilir miyim dostum?

Ee zaten se 3 bence direk elemem gerek zaten ben aslında model belirledim birksç tane bu modellerden bana uygun olanı alacağım İphone XR, İphone XS Max, İphone 11 bu 3 modeli düşündüm ama fiyatlar konusunda biraz sıkıntı yaşadım
Eğer o fiyata düzgün XS Max varsa onu al bence. iP 11'i fiyata düzgün bulur musun bilmem ama XS Max bulunur diye düşünüyorum.
şıklık senin için önemliyse hiç bakma dostum klasik ıphone 6 tasarımı bunlar sadece arkası cam
iPhone 8 kasası*

iPhone tercih etmek istediğinin nedenini sorabilir miyim dostum?
Optimizasyon
Senkronizasyon
Sosyal medya
Performans
Uzun süre güncelleme alması
Gibi gibi bu arada android kullandım şuanda elimde android telefon var satıp üstüne bir miktar ekleyip geçeceğim

Eğer o fiyata düzgün XS Max varsa onu al bence. iP 11'i fiyata düzgün bulur musun bilmem ama XS Max bulunur diye düşünüyorum.

iPhone 8 kasası*
Zaten adam akıllı model bulsam geçeceğim

XR bulursun bence
XR Bulurum Zatende Ben Xs Max bulmaya Çalışıyorum Çok Hoşuma Gidiyorr

XR veya SE 2020'ye bak derim. Eğer büyük ekran dersen XR, küçük ekran olsa da bir şey olmaz dersen SE 2020
SE2020 pilden dolayı almam benim için yeterli değil

Optimizasyon
Senkronizasyon
Sosyal medya
Performans
Uzun süre güncelleme alması
Gibi gibi bu arada android kullandım şuanda elimde android telefon var satıp üstüne bir miktar ekleyip geçeceğim
Dediklerinizin hepsine katılıyorum ancak bu fiyat bandında Android almak daha mantıklı şahsen. [S20 FE (SD)]

Geri