Mertpk
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 5
- Reaksiyon skoru
- 29,774
Ben 2 senedir böyleyim.Şu an savaş çıksa kılım kıpırdamaz. Suriyeliler için canımı tehlikeye atamam. Gereksizler için hayatımı mahvedemem.
Ben 2 senedir böyleyim.Şu an savaş çıksa kılım kıpırdamaz. Suriyeliler için canımı tehlikeye atamam. Gereksizler için hayatımı mahvedemem.
Abdullah Hacıgül'ün elektrikli bisikletini inceleyelim mi ?Bisiklet sürün, araba lüküs
Düzgün 1 bisiklet 1 asgari maaş ediyor.Bisiklet sürün, araba lüküs
Türkiye 22.05.26 güncellemesi çok kötü oldu ya developerların bir an önce bu sorunu çözmesi gerek.Zam demeyelim de yukarı doğru fiyat güncellemesi diyelim![]()
Developerlar iyice sunucuyu p2w yaptı, herhangi bir yerde paran varsa öndesin. Para kazanmayı da zor yaptılar herhangi bir yerde işe girebilmek için bile 'arkadaşın' olması şartı getirdiler.Türkiye 22.05.26 güncellemesi çok kötü oldu ya developerlar bir an önce bu sorunu çözmesi gerek.
Özellikle bir lokasyondan bir lokasyona gitme özelliği için araba lazım o da benzin istiyor bi update gelse bunun hakkında P2W biraz daha azalır.Developerlar iyice sunucuyu p2w yaptı, herhangi bir yerde paran varsa öndesin. Para kazanmayı da zor yaptılar herhangi bir yerde işe girebilmek için bile 'arkadaşın' olması şartı getirdiler.
kaçak petrol sondajına başlıyorum![]()
Avrupa sunucusu iyi diyorlar nasıl değiştiririm ping 40-70 arasıysa çekilir sorun yok.Developerlar iyice sunucuyu p2w yaptı, herhangi bir yerde paran varsa öndesin. Para kazanmayı da zor yaptılar herhangi bir yerde işe girebilmek için bile 'arkadaşın' olması şartı getirdiler.
[GM]'ler bug bulmuş oyunun ana merkezinden para çalabiliyolar işimiz yaş xdÖzellikle bir lokasyondan bir lokasyona gitme özelliği için araba lazım o da benzin istiyor bi update gelse bunun hakkında P2W biraz daha azalır.
Auto Farm vardı bi ara onu da Avrupa'ya gönderdiler[GM]'ler bug bulmuş oyunun ana merkezinden para çalabiliyolar işimiz yaş xd
Amerika, Avrupa, Avusturalya, Doğu Asya ve İskandinavya sunucuları çok iyi. TR serverı hariç her yerde oynanırAvrupa sunucusu iyi diyorlar nasıl değiştiririm ping 40-70 arasıysa çekilir sorun yok.
Bu oyun bağımlılıkta yapmıyor ama 81milyon oynuyor yani p2w'i çözmeleri lazımAmerika, Avrupa, Avusturalya, Doğu Asya ve İskandinavya sunucuları çok iyi. TR serverı hariç her yerde oynanır